Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki lehet úgy kosarazni valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki lehet úgy kosarazni valakit, hogy neki ne fájjon?

Figyelt kérdés
2023. aug. 26. 18:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, úgy hogy nem kosarazd ki csak megmondod neki, hogy "úgy érzem hogy eltérő érdeklődési körünk van és én és te is valami teljesen mást keresünk, úgyhogy nem akarom matunkat belekavarni valami őrületbe, remélem megérted"
2023. aug. 26. 19:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Persze, ha nem sérted meg. Nem azt érzékelteted vele van a baj, csak egyszerűen nem illetek össze.
2023. aug. 26. 19:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Pont hogy nem erről van szó. Inkább összeillenénk szerintem. De én foglalt vagyok. És nem akarom bántani az illetőt.
2023. aug. 26. 19:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha foglalt vagy, és te nem akarsz tőle többet, akkor is ugyanez a helyzet.
2023. aug. 26. 21:43
 5/5 anonim ***** válasza:
De ha tényleg összeillenétek, miért nem vele vagy??
2023. aug. 27. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!