Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes Instan újra bekovetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes Instan újra bekovetni egy lányt, aki egyszer elfogadta a kerelmet, de pár nappal rá visszavonta?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki egy ideje tetszik,pár hónapja bekovettem Instan. Először elfogadta a követési kérelmem, majd pár napra rá visszavonta, így megint privát a fiókja.

Szerintetek érdemes lenne újra megprobalnom?

Ha esetleg ramirna, hogy mégis miért akarom újra követni, amikor már egyszer visszavonta, akkor egy olyan hülyeség jutott eszembe, hogy "Ritkán nézem az Instat, egy ideje nem láttam tőled se posztot, se sztorit, raneztem a profilodra,és láttam hogy újra privát, és hát ez nem állapot, azonnal kezelesbe vettem az ügyet "🤣🤣

2023. aug. 26. 12:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%
Akkor miért nem hagyod békén? Mit vársz attól, ha bejelolod, ha egyértelmű, hogy nem erdekled?
2023. aug. 26. 12:50
 12/17 anonim ***** válasza:
84%

Nem érdekled TALÁN , akkor miért nem mászókázol már végre valahára le róla?

Tegyük fel azért néz úgy rád, mert mégcsak hozzá se mész és elege van abból, hogy bámulsz rá jó ideje! Nem mersz oda lépni hozzá barátnője miatt, de ha egyedül van, akkor se mész.

Akkor mit akarsz tőle?

Inkább menj el szakemberhez, rád fér!

2023. aug. 26. 12:54
 13/17 anonim ***** válasza:
Inkább lépj,mint lemaradj róla! 😉
2023. aug. 26. 23:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha kollegina, akkor minek jelölgetni? Miért nem mész oda hozzá személyesen?
2023. aug. 29. 11:15
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha megint bejelölnéd és ő megint elutasítana akkor mi változna benned? El tudnád végre fogadni, le tudnád végre zárni a helyzetet? Mert akkor szerintem azonnal jelöld be, valamilyen úton módon zárd ezt le magadban. Vagy azzal, hogy végre visszajelölést kapsz egy megerősítést pozitív értelemben, vagy azzal, hogy végre belenyugszol, hogy nincs semmi remény. Valamelyikkel le kellene ezt már zárni.
2023. aug. 29. 11:24
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
56.alkalommal válaszolva szinte mindig ugyanarra a máshogyan megfogalmazott kérdésedre: engedd el már azt a szerencsétlen lányt, mert nem érdekled, nem kellesz neki! Keress másikat, munkahelyből szintén!
2023. aug. 29. 13:06
 17/17 anonim ***** válasza:
Jelölgetni akarsz vagy őt kapcsolatba? Ez itt a kérdés.
2023. szept. 6. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!