Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes Instan újra bekovetni egy lányt, aki egyszer elfogadta a kerelmet, de pár nappal rá visszavonta?
Van egy lány aki egy ideje tetszik,pár hónapja bekovettem Instan. Először elfogadta a követési kérelmem, majd pár napra rá visszavonta, így megint privát a fiókja.
Szerintetek érdemes lenne újra megprobalnom?
Ha esetleg ramirna, hogy mégis miért akarom újra követni, amikor már egyszer visszavonta, akkor egy olyan hülyeség jutott eszembe, hogy "Ritkán nézem az Instat, egy ideje nem láttam tőled se posztot, se sztorit, raneztem a profilodra,és láttam hogy újra privát, és hát ez nem állapot, azonnal kezelesbe vettem az ügyet "🤣🤣
Nem érdekled TALÁN , akkor miért nem mászókázol már végre valahára le róla?
Tegyük fel azért néz úgy rád, mert mégcsak hozzá se mész és elege van abból, hogy bámulsz rá jó ideje! Nem mersz oda lépni hozzá barátnője miatt, de ha egyedül van, akkor se mész.
Akkor mit akarsz tőle?
Inkább menj el szakemberhez, rád fér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!