Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha szakitás után 3 nappal összejövök egy másik emberrel, aki iránt mindig éreztem valamit?
Számít ez bármit is? Ha itt most sokan írják, hogy gáz, akkor majd szakítasz ezzel a másik személlyel vagy majd alaposan rosszul fogod érezni magad?
Amúgy szerintem is inkább az a gáz, hogy szakítás helyett összeköltöztetek 4 hónapja, de ez nem.
Nem mindegy?
Te életed, úgy b@szod el, vagy teszed széppé, ahogy akarod.
Önbizalomhiány viszont mindent megöl. Benned van belőle bőven, ha itt kell ilyen kérdést kiírni.
Nem, miért lenne az? Akkor lenne gáz, ha még mindig az előző pasid után sírnál, és így akarnál vigasztalódni.
N
Ugyanez történt velem is. 2 éves kapcsolat után szakítottak velem, majd 3 nap múlva mással volt, közösségi oldalra is szakítás után 1,5 héttel később már képeket posztolt.
Majd belehaltam, nehezen tudtam túltenni ezen magam. Nem tartott sokáig a l'amour, majd visszakönyörögte magát (természetesen elküldtem a francba)....
Szerintem ultragáz, de a te életed. Viszont ha lehetőséged van, azért 1-2 hónapig még ne kürtöld ezzel tele a közösségi oldalaid. Legalább ennyire legyél tekintettel a másikra.
Azért érzel iránta valamit, mert egy pótlék az életedben. Vagy tényleg a te embered.
Nem gáz amúgy, inkább felelőtlenség, mert nem heverted ki az exet hiába múltak el az érzéseid és míg nem vagy "kigyogyulva" addig bekavarhat simán a mostani kapcsolatodba, de tévedjek. Sok boldogságot.
Láthatsz különféle válaszokat, különféle élethelyzeteket és hogy mennyire más a megítélése ezzel kapcsolatban mindenkinek (a válaszok pontozását illetően is).
Teljesen mindegy ki mit gondol, bár feltételezem, ha ide feltetted a kérdésed, morálisan benned is felmerültek kételyek.
A lényeg, hogy magadban le tudd rendezni ezt az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!