Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az gáz ha szakitás után 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha szakitás után 3 nappal összejövök egy másik emberrel, aki iránt mindig éreztem valamit?

Figyelt kérdés
Nos azbelőző párommal 2 évig voltam együtt. És nem volt jó kapcsolat egyál talán. Elkezdett romlani. Próbáltam helyre hozni de nem igazán ment. Körülbelül fél éve már kiszerettem a páromból. Viszont mégcsak 3 napja azakitottam vele. Ugy döntöttem igy jobb mind kettönknek. Amugy együtt éltünk 4 honapja. De nem más személy miatt szakitottam vele. Egyszerűen szar volt a kapcsolat.. Most meg összejöttem egy olyan emverrel aki iránt régóta érzek valamit.
2023. márc. 10. 07:12
 1/10 anonim ***** válasza:
42%
Igen nagyon gaz. Ribis.
2023. márc. 10. 07:29
 2/10 anonim ***** válasza:
54%
Féléve kiszerettél belőle, de azért 4 hónapja együtt éltetek. Grat. Ez így elég gáz.
2023. márc. 10. 07:35
 3/10 anonim ***** válasza:
68%

Számít ez bármit is? Ha itt most sokan írják, hogy gáz, akkor majd szakítasz ezzel a másik személlyel vagy majd alaposan rosszul fogod érezni magad?

Amúgy szerintem is inkább az a gáz, hogy szakítás helyett összeköltöztetek 4 hónapja, de ez nem.

2023. márc. 10. 07:56
 4/10 anonim ***** válasza:
52%

Nem mindegy?

Te életed, úgy b@szod el, vagy teszed széppé, ahogy akarod.

Önbizalomhiány viszont mindent megöl. Benned van belőle bőven, ha itt kell ilyen kérdést kiírni.

2023. márc. 10. 08:12
 5/10 anonim ***** válasza:
54%

Nem, miért lenne az? Akkor lenne gáz, ha még mindig az előző pasid után sírnál, és így akarnál vigasztalódni.

N

2023. márc. 10. 08:45
 6/10 anonim ***** válasza:
45%
Nem gáz. Aki azt írja az nézzen magába!!!!!!
2023. márc. 10. 08:58
 7/10 anonim ***** válasza:
51%

Ugyanez történt velem is. 2 éves kapcsolat után szakítottak velem, majd 3 nap múlva mással volt, közösségi oldalra is szakítás után 1,5 héttel később már képeket posztolt.

Majd belehaltam, nehezen tudtam túltenni ezen magam. Nem tartott sokáig a l'amour, majd visszakönyörögte magát (természetesen elküldtem a francba)....

Szerintem ultragáz, de a te életed. Viszont ha lehetőséged van, azért 1-2 hónapig még ne kürtöld ezzel tele a közösségi oldalaid. Legalább ennyire legyél tekintettel a másikra.

2023. márc. 10. 09:19
 8/10 anonim ***** válasza:

Azért érzel iránta valamit, mert egy pótlék az életedben. Vagy tényleg a te embered.

Nem gáz amúgy, inkább felelőtlenség, mert nem heverted ki az exet hiába múltak el az érzéseid és míg nem vagy "kigyogyulva" addig bekavarhat simán a mostani kapcsolatodba, de tévedjek. Sok boldogságot.

2023. márc. 10. 12:06
 9/10 anonim ***** válasza:
59%
Nem leszek népszerű. Én a szakítás másnapján a jelemlegi párom mellett ébredtem. Nekem is halott volt a kapcsolatom, egy toxikus rémálom. Akivel össze jöttünk, őt ismertem már egy ideje, de egészen addig semmi nem volt köztünk. Nos, ma már sok évvel később a menyasszonya vagyok. Én is ostozortam magam, hogy ennek nem ez a rendje, de aztán az érzéseimre hallgattam, nem bántam meg. Minden eset más, és mérlegelni kell. Nem azért írtam le a példám, mert ez a követendő, hanem mert nagyon gáz, ahogy ismeretlenül szét szednek egy ilyen dolog miatt.
2023. márc. 10. 12:11
 10/10 anonim ***** válasza:
69%

Láthatsz különféle válaszokat, különféle élethelyzeteket és hogy mennyire más a megítélése ezzel kapcsolatban mindenkinek (a válaszok pontozását illetően is).

Teljesen mindegy ki mit gondol, bár feltételezem, ha ide feltetted a kérdésed, morálisan benned is felmerültek kételyek.

A lényeg, hogy magadban le tudd rendezni ezt az egészet.

2023. márc. 10. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!