Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire meghatározó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire meghatározó?

Figyelt kérdés

Adott egy 22 éve házas férfi.

Nem csalta soha meg a feleségét.

Előtte, még fiatalon volt egy- két , pár hónapos " kapcsolata".

Pár szex is volt.

Mennyire meghatározó ez a házasságában?

Elég jó még mindig a kapcsolatuk a feleségével, szex is van.

Mivel régóta együtt vannak,a múltra gondolhat vissza vagy esetleg újra vágyna, egy ilyen hosszú ideje egy nővel élő férfi?

2023. aug. 25. 14:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt csak ő tudhatja, hogy mire vágyik és mire nem..
2023. aug. 25. 15:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Most ennek a kérdésnek mi értelme?

Mi honnan tudjuk mire vágyik?

Ha a jóska és a pista azt mondja nem gondol a régmultra, a béla meg az, hogy deeee, hiszen milyen jó volt neki, akkor mivel ketten azt mondják, te elhiszed, hogy jó a mostani és nem gondol másra?!

2023. aug. 25. 15:21
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
Te ki vagy ebben a történetben?
2023. aug. 25. 15:32
 4/8 anonim ***** válasza:
31%

Valszeg furdalja a lelkiismeret es sz.rembernek érzi magát hogy nem bír az ösztöneivel.

Szerintem a jelenben él, nem a múltban.

2023. aug. 25. 18:09
 5/8 anonim ***** válasza:
31%

*Bocsesz azt hittem 22 éves pasirol van szó🤣

De ha egy öregember azt meg nem érdekli semmi már csak az hogy van lyuk? Van. És ennyi🤣

2023. aug. 25. 18:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Ezt mi honnan tudjuk? Mindenki más. Amúgy vannak igazi monogám típusok, csak az ritka. Vőlegényemnek CSAK a felesége volt rajtam kívül, de az 20 évig, előtte max petting. Ő ilyen. Persze viccelődni szokott hogy lecserél 2 20 évesre, meg stb, de ha valóban erre vágyna, nem én jöttem volna a felesége után.

Nekem ez nagyon pozitív. Csak itt mondják azt hogy az ilyen az luzer, meg papucs, meg nemtudom mi, valójában ez egy nagyon jó tulajdonság.

2023. aug. 25. 19:11
 7/8 A kérdező kommentje:

Ezt csak úgy általànosságban kérdeztem, hogy milyenek a férfiak..

Ha esetleg hosszú idő után , vágyna valamire , az nosztalgiázás lenne, vagy újra vágyna?

2023. aug. 25. 21:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Milyenek a férfiak? Amilyenek a nők. Ki ilyen, ki olyan. Nem lehet általánosítani. Bár érdekes, hogy ennyire erőlteted a témát. Szeretnél te lenni az új?
2023. aug. 25. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!