Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire meghatározó?
Adott egy 22 éve házas férfi.
Nem csalta soha meg a feleségét.
Előtte, még fiatalon volt egy- két , pár hónapos " kapcsolata".
Pár szex is volt.
Mennyire meghatározó ez a házasságában?
Elég jó még mindig a kapcsolatuk a feleségével, szex is van.
Mivel régóta együtt vannak,a múltra gondolhat vissza vagy esetleg újra vágyna, egy ilyen hosszú ideje egy nővel élő férfi?
Most ennek a kérdésnek mi értelme?
Mi honnan tudjuk mire vágyik?
Ha a jóska és a pista azt mondja nem gondol a régmultra, a béla meg az, hogy deeee, hiszen milyen jó volt neki, akkor mivel ketten azt mondják, te elhiszed, hogy jó a mostani és nem gondol másra?!
Valszeg furdalja a lelkiismeret es sz.rembernek érzi magát hogy nem bír az ösztöneivel.
Szerintem a jelenben él, nem a múltban.
*Bocsesz azt hittem 22 éves pasirol van szó🤣
De ha egy öregember azt meg nem érdekli semmi már csak az hogy van lyuk? Van. És ennyi🤣
Ezt mi honnan tudjuk? Mindenki más. Amúgy vannak igazi monogám típusok, csak az ritka. Vőlegényemnek CSAK a felesége volt rajtam kívül, de az 20 évig, előtte max petting. Ő ilyen. Persze viccelődni szokott hogy lecserél 2 20 évesre, meg stb, de ha valóban erre vágyna, nem én jöttem volna a felesége után.
Nekem ez nagyon pozitív. Csak itt mondják azt hogy az ilyen az luzer, meg papucs, meg nemtudom mi, valójában ez egy nagyon jó tulajdonság.
Ezt csak úgy általànosságban kérdeztem, hogy milyenek a férfiak..
Ha esetleg hosszú idő után , vágyna valamire , az nosztalgiázás lenne, vagy újra vágyna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!