Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookon megtetszett valaki, véletlen találtam a profiljára. Egyedülállóként van feltüntetve , ( tudom, ez közel sem biztos , az egy dolog , mi van odaírva. ) Nem tudom, mit tegyek. Be merjem jelölni , vagy hagyjam , mit írjak neki ?
ha nem írsz neki, akkor nem lesz semmi.
AKi bátor, az elviszi
Persze, írjál csak. Nem kell túlgondolni, elég annyi, hogy szimpatikusnak találod és reméled nem baj, hogy írtál.
N
Igazából szerintem el kell engedni ezt az égés dolgot. Mi van akkor ha beégsz egy vadidegen előtt? Rossz esetben megmutatja a vadidegen barátnőjének és nevetnek egy jót majd elfelejtik. Ha nem írsz, akkor meg ennyi se történhet. Mégis mi veszítenivalód lehet?
Lehet hogy egyaránt nem is keres társat, vagy nem ismerkedik fbon, vagy házas csak leszarja a fbot. De lehet hogy szingli, párt keres, nagyon is szimpi vagy neki profil alapján visszaír, és alakulhat valami köztetek.
Meg kell adni az esélyt, ha azt szeretnéd, hogy legyen valami. Hajrá! :)
Lány vagy fiú a kiszemelted?
Ha lány, neked kéne írnod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!