Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálta ezt?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel régen jóban voltunk de aztán megromlott a viszonyunk. Sokszor féltékeny volt más nőkre és mikor próbáltam ismerkedni azt is tönkretette. Közben nem rég új faszija lett. Nem is értettem hogy miért izélt akkor nekem állandóan... Na mindegy. Közben folyamatosan zavarja ha más nőkkel jóban vagyok és ezekkel a lányokkal hirtelen érdekes módon elkezd nagyon barátkozni. A minap mikor véletlenül ezzel a lánnyal egy társaságba kerültem direkt elkezdte előttem hívogatni a csàvójàt és közben lesegetette a reakcióm. Semmitmondó jelentéktelen dolog miatt telefonált neki. Csak azért hogy nekem műsorozzon vele.

Többször próbált olyan dolgokat csinálni amivel próbálta a reakcióm lefigyelni. Sosem reagáltam rá. A kérdésem az hogy miért csinál valaki ilyesmit? Miért kellett neki a csávóval is műsorozni? Mit vár ettől az egésztől?

2023. aug. 25. 02:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
28%
Valószínűleg szerelmes beléd és féltékennyé akar tenni vagy valami hasonló reakciót akar belőled kiváltani, hogy érezze, hogy fontos neked.
2023. aug. 25. 03:17
 2/13 A kérdező kommentje:
Gondolod?
2023. aug. 25. 04:25
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Nem mindegy? Hiszen úgysem szereted. 🤷‍♀️
2023. aug. 25. 05:37
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én magamból indulok ki.Én is csináltam ilyet, bár nem szép dolog és nem is volt sok értelme..
2023. aug. 25. 05:45
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem is szerelmes és féltékennyé akar tenni.
2023. aug. 25. 06:08
 6/13 anonim ***** válasza:
48%
Neki nem kellesz de azerr irigy feltekeny
2023. aug. 25. 07:08
 7/13 anonim ***** válasza:
Csak az orrod alá akarta dörgölni…
2023. aug. 25. 07:41
 8/13 A kérdező kommentje:
7# de miért?
2023. aug. 25. 09:12
 9/13 A kérdező kommentje:
4# de amikor megtetted mi vezérelt?
2023. aug. 25. 09:49
 10/13 anonim ***** válasza:
Szia. Nem szerelmes , csak egoja van , nem kellesz neki , de azért nem tudja elviselni , ha neked más lány lenne , mással lennél. Logikát ne keress, csak önző , beképzelt , önbizalomhiányos, éretlen. Lépj tovább , ne agyalj rajta ,nem éri meg.
2023. aug. 25. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!