Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta ezt?
Van egy lány akivel régen jóban voltunk de aztán megromlott a viszonyunk. Sokszor féltékeny volt más nőkre és mikor próbáltam ismerkedni azt is tönkretette. Közben nem rég új faszija lett. Nem is értettem hogy miért izélt akkor nekem állandóan... Na mindegy. Közben folyamatosan zavarja ha más nőkkel jóban vagyok és ezekkel a lányokkal hirtelen érdekes módon elkezd nagyon barátkozni. A minap mikor véletlenül ezzel a lánnyal egy társaságba kerültem direkt elkezdte előttem hívogatni a csàvójàt és közben lesegetette a reakcióm. Semmitmondó jelentéktelen dolog miatt telefonált neki. Csak azért hogy nekem műsorozzon vele.
Többször próbált olyan dolgokat csinálni amivel próbálta a reakcióm lefigyelni. Sosem reagáltam rá. A kérdésem az hogy miért csinál valaki ilyesmit? Miért kellett neki a csávóval is műsorozni? Mit vár ettől az egésztől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!