Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon féltékeny vagyok, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon féltékeny vagyok, de nem akarok az lenni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már abba bele tudok zavarodni, ha a párom más nőkkel hülyéskedik, viccelődik (nem szexuális dolgokban), és úgy érzem, hogy én nem számítok, sírni van kedvem, nagyon féltékeny leszek.

Utálom magamat emiatt. Őt sem akarom lekorlátozni és ketrecbe zárni, mert tudom, hogy egy viccelődés még nem jelenti azt, hogy megcsal, mégis bánt.

2023. aug. 24. 21:16
 1/8 anonim ***** válasza:
38%

Ne légy az.

Szívesen!

2023. aug. 24. 21:19
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
Aki féltékeny az saját magában sem bízik, nincs értelme. Szórakozz te is olykor a párodtol külön, és elmúlik!
2023. aug. 24. 21:23
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

Alacsony önértékelés/önbecsülés okozhat ilyesfajta érzéseket. Gondolom fiatalka is vagy még, ezen én is átmentem.

Dolgozz magadon, ne rá koncentrálj, hanem magadat erősítsd meg!

2023. aug. 24. 21:24
 4/8 anonim ***** válasza:
92%

Kérdés milyen szinten viccelődik, mert egyáltalán nem mindegy.

Szexuális vonzata van, flörtöl, vagy poént dob be mint pl.a szőke nőkről valamit.

Kérdés az is, hogy veled szokott-e vicces lenni, csipkelodik-e és hasonlók.

Nekem volt olyan pasim,aki a szomszédasszony szemüvegét húzogatta a szemem láttára és húzta az agyát, mondhatni flörtölt, míg elfeljette, hogy a létezem nemcsak akkor így azonnal kib@szt@m, szóval egyáltalán nem mindegy...

5/8 anonim ***** válasza:
0%
Lassú kioldású C karakterisztikájú 16 amperes kismegszakítót mindenhová!
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezt a típust, akiről a 4-es írt, én is ismerem. Jobb elkerülni. Lehet, hogy a párod viselkedése a gond?
2023. aug. 25. 05:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is az vagyok. Nem tudom mit lehetne tenni de nem vagy egyedül. Szerencsée a barátom nem ad rá okot de exek adtak.
2023. aug. 25. 08:27
 8/8 anonim ***** válasza:
53%
Nekem az a véleményem h az exszel meg kell szakítani minden kapcsolatot..nem a féltékenység miatt,mert nyilván azért lett belőle ex.Hanem azért h lezartad sz életed ezen szakaszát, és ráadásul magadat is véded a fájdalom ellen
2023. aug. 25. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!