Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon féltékeny vagyok, de nem akarok az lenni, mit tegyek?
Már abba bele tudok zavarodni, ha a párom más nőkkel hülyéskedik, viccelődik (nem szexuális dolgokban), és úgy érzem, hogy én nem számítok, sírni van kedvem, nagyon féltékeny leszek.
Utálom magamat emiatt. Őt sem akarom lekorlátozni és ketrecbe zárni, mert tudom, hogy egy viccelődés még nem jelenti azt, hogy megcsal, mégis bánt.
Alacsony önértékelés/önbecsülés okozhat ilyesfajta érzéseket. Gondolom fiatalka is vagy még, ezen én is átmentem.
Dolgozz magadon, ne rá koncentrálj, hanem magadat erősítsd meg!
Kérdés milyen szinten viccelődik, mert egyáltalán nem mindegy.
Szexuális vonzata van, flörtöl, vagy poént dob be mint pl.a szőke nőkről valamit.
Kérdés az is, hogy veled szokott-e vicces lenni, csipkelodik-e és hasonlók.
Nekem volt olyan pasim,aki a szomszédasszony szemüvegét húzogatta a szemem láttára és húzta az agyát, mondhatni flörtölt, míg elfeljette, hogy a létezem nemcsak akkor így azonnal kib@szt@m, szóval egyáltalán nem mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!