Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a férfi tudja, hogy tetszik nekem?
Először nem reagáltam semmit mikor nézett, meg akkor még nem is tetszett.
Aztán egyszer bókolt, amitől zavarba estem.
Elkezdett tetszeni, és ekkor inkább kerülni kezdtem meg nem néztem rá direkt, ha a közelemben volt. - kb egy-két hétig
Aztán elkezdtem mégis viszonozni, hogy néz. Csak mert már zavart, hogy kerülöm, valahogy véget akartam vetni ennek. De még így is zavarban szoktam lenni, bár igyekszem nem mutatni.
Ezek alapján ő gondolhat arra, hogy bejön nekem?
Tehát ránéztél.
Igen, persze, ebből biztosan rá fog jönni, hogy teljesen oda vagy érte...
Istenkém, szörnyű volt olvasni ezt a szerencsétlenséged.🤣
Nem jött rá semmire, mert játszód a játszmáid, hogy te mennyire elérhetlen vagy és ha egy kis esze van maximum elintéz, mert másra nem vagy jó, bár lehet arra se, vagy inkább elküld a fenébe!😂
Szégyen ahogy viselkedsz.
Igen
vagy
nem, mert úgy látszik, hogy nem akarsz tőle semmit.
"Aztán egyszer bókolt, amitől zavarba estem.
Elkezdett tetszeni..."
Nem tetszik neked, csak jólesik, hogy bámul, hogy bókolt.
Egótunning hatására "tetszik" neked, mert baromira figyelem és szeretetéhes vagy.
Tehát az a tanácsom, hogy hagyd békén, ne adj neki félreérthető jeleket, mert ráfáztok mindketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!