Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Red flag a csaj?
33 éves, nagyon csinos, vékony, intelligens, értelmes, nem dohányzik, nem iszik, nem drogozik, nem közönséges, minden természetes rajta.
Egy szegény családból jön, legalábbis gondolom mivel egy csepeli panelban nőtt fel, az anyukája takarít egy suliban. Ehhez képest kb. a 60 éves főbérlőm szintjén van, van 4 lakása, 3 kiadva, mellette tőzsdézik stb. van egy csomó pénze. Nem tudom elképzelni miből.
Ez az egyik, a másik meg hogy azt mondja nem volt soha hosszú párkapcsolata, a leghosszabb volt fél év.
Nem élt együtt soha senkivel.
Utolsó: a lakása olyan mint valami címlap. Lehet ez ilyen női dolog, bár ilyen szinten még nem láttam egy csajnál se. Mindennek megvan a helye, még a függöny is úgy van beállítva ahogy annak dekorációként lennie kell.
Eeeez igen kedves kommentelök! Ha egy nő elér ennyit, az csak prosti lehet, vagy tuti örökölt! 👏👏👏
Még véletlenül sem az, hogy esetleg sajat erejéből erte el! Anyátok p*csája! Ha egy nő csóró az a baj, ha nem, akkor az, mert bizros k*rva/lopta/összeszopta/örökölt. Es ezeknek akarjak én megfelelni? 🖕🖕🖕
Mind különböző társadalmi helyzetből jövünk, van aki jobb, van aki nehezebb háttérrel indul.
Nővérem közel 15 évvel idősebb mint én, és alapító valamint igazgató (egy teljes részleg vezetője) egy kb 300 fős cégnél, karrier szempontjából a címlapokról lejött sikeres nő szinonimája.
Ezt a sok lakás, ház, nyaraló dolgot neki csak a harmincas éveinek második felére sikerült elérnie, úgy, hogy lakbért sohasem fizetett, hiteleket vett föl és örökölt egy komoly lakást Budapesten.
Nem állítom, hogy nem lehet többet, jobban, gyorsabban hagyományos szellemi Manageri munkával megszerezni, de azok a nők, akik erre képesek voltak itthon az elmúlt 10 évben, szerintem beférnek abba a szobába, ahonnan ezt a választ írom.
Nekem is felmerülne pár kérdőjel, de hogy emiatt red flag lenne valaki, azt kétlem.
Mindenkinek megvan a múltja, ha közel engeded magadhoz, rád is tartozik, de alapvetően nem kellene, hogy már a legelején determináljon egy kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!