Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek exem és köztem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek exem és köztem ezek alapján lehet még köztünk bármi is?

Figyelt kérdés
Exemmel kb. 1 éve mentünk szét, és maga a kapcsolatunk is 1 évig tartott. Szüleivel, családtagjaival iszonyatosan jól kijöttem. Sokszor voltam náluk, stb stb.. Tehát nagyon jó kapcsolatunk volt. Utána az utolsó 1 hónapban sokat veszekedtünk, és elhagytuk egymást, letiltottuk mindenhonnan egymást. De viszont a szülei ugyan úgy ismerőseim maradtak a Facebookon, stb. Mikor meg lett a jogosítványom, akkor is írt (volt) anyósom, hogy gratulál, stb stb.. És kb. 1 hete elő bukkant exem így 1 év után, és elkezdtünk beszélgetni. Tegnap este telefonáltunk kb. 2 órát. Ma este pedig már videóhívásoztunk 3 órát. Rengeteget beszélünk újra napközben is, este is. Mondjuk én a mai napig nem tudtam magam túl tenni rajta, a mai napig szeretem, még mindig várom, hogy visszajöjjön.. Ismerkedni, kapcsolatot alakítani, semmivel nem próbálkoztam mióta mi szétmentünk. Erre most egyik napról a másikra elkezdtünk beszélgetni, videó hívásban rengetegszer rám mosolyog, folyamatodan néz engem, sokszor percekig csak mosolyog és néz engem.. Tudom, hogy ez most így gáz fiú létemre kiírni (Egyébként 20 vagyok, ő 18) de úgy érzem, hogy talán van remény, hogy újra visszaszerezhetem őt, illetve hogy újra lehetne köztünk valami. Szerintetek ez minek a jele, hogy felkeresett? Vagy mit tegyek jelenleg?

2023. aug. 23. 02:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Ebbol lehet am valami
2023. aug. 23. 07:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Lehet belole valami, de csak ha atbeszelitek, hogy mik voltak a problemak, ami a sok veszekedeshez es szakitashoz vezettek, nehogy ujra ugyanabba a hibaba essetek.
2023. aug. 23. 08:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Talán, de tartsd magad ahhoz amit a kettes írt, mert nagyon fontos, hogy tiszta lappal és úgy kezdjetek bele újra a kapcsolatba, hogy dolgoztok rajta mindketten. Anélkül nem ér semmit...

Amúgy erdekelne miért is lett pontosan vége, elárulod?Ki kivel szakított, mit mondott?^^

2023. aug. 23. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!