Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki, hogy fogadná, ha a párja több mint fèl èv együtlèt után Kijelentenè hogy biszexuális?
10
Ha két férfi csinálja egymásnak akkor nagyon
9
Ha fèlreèrtettètek volna, èn mint fèrfi írtam a kèrdèst.
Ès a párom pedig nő nemű.
A kerdesbol de a kommentekbol sem derul ki, hogy most ki a biszex a kapcsolatban. A fiu vagy a lany.
Ferfi vagyok, de szerintem egy no sem tudna felnezni onnantol a parjara, ha kiderulne, h ferfiakat is lepippantott.
Ez azt gondolom nalunk ill. Heteroknal nem elfogadott.
Ha a no mondana ezt, nyilvan mas a helyzet, de ott meg folyton ott motoszkalna a fejemben, h ki kellene probalni harmasban, de talan azzal egyutt tudnek elni:)
Engem nem zavarna, sőt.
Heteró nő vagyok.
12
De valahogy akkor is. Amugy én se szeretem.
De mindez nem azt jelenti hogy bajom lenne a melegekkel, vagy bikkel, hisz ők is ugyanolyan emberek, egyszerűen csak nem akarom tudni mit csinálnak a 4 fal közt. De erre még heteróknál se vagyok kíváncsi, én se teregetem ki a sajátom.
Viszont mondom ha a páromról derülne ki hogy férfi létére az ő szájában meg s€ggében is volt már fasz, hát nem tudnék többé férfiként nézni rá. Sajnos ez az igazság, és ha ezzel bárkit megbántottam, akkor bocsánat. Kifejezetten arra gondoltam hogy ha a párom. A többiek hidegen hagynak.
9, 11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!