Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki, hogy fogadná, ha a párja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ádi2002 kérdése:

Ki, hogy fogadná, ha a párja több mint fèl èv együtlèt után Kijelentenè hogy biszexuális?

Figyelt kérdés

2023. aug. 22. 09:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
12%

10

Ha két férfi csinálja egymásnak akkor nagyon

9

2023. aug. 22. 13:18
 12/27 anonim ***** válasza:
76%
Miért? Te ugyanazt csinálod, mint a pasi. Miért nem undorító, ha a te szád telik meg genyóval?
2023. aug. 22. 13:20
 13/27 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom, ki idiótább. Aki szerint undorító a bi/homoszexualitás vagy aki genyónak hívja az ondót...
2023. aug. 22. 13:22
 14/27 anonim ***** válasza:
Nem akartam getzit írni, de legyen.
2023. aug. 22. 13:23
 15/27 A kérdező kommentje:

Ha fèlreèrtettètek volna, èn mint fèrfi írtam a kèrdèst.

Ès a párom pedig nő nemű.

2023. aug. 22. 13:50
 16/27 A kérdező kommentje:
Bocsi a fogalmazás miatt
2023. aug. 22. 13:51
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Értelmes ember tudja, hogy a biszexualitás nem jelent se gruppent, se hűtlenséget, se magas libidót. Ha a barátnőd nem érti, nem tudsz mit csinálni.
2023. aug. 22. 13:53
 18/27 anonim ***** válasza:
38%

A kerdesbol de a kommentekbol sem derul ki, hogy most ki a biszex a kapcsolatban. A fiu vagy a lany.

Ferfi vagyok, de szerintem egy no sem tudna felnezni onnantol a parjara, ha kiderulne, h ferfiakat is lepippantott.

Ez azt gondolom nalunk ill. Heteroknal nem elfogadott.

Ha a no mondana ezt, nyilvan mas a helyzet, de ott meg folyton ott motoszkalna a fejemben, h ki kellene probalni harmasban, de talan azzal egyutt tudnek elni:)

2023. aug. 22. 14:59
 19/27 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna, sőt.

Heteró nő vagyok.

2023. aug. 22. 16:27
 20/27 anonim ***** válasza:
38%

12

De valahogy akkor is. Amugy én se szeretem.

De mindez nem azt jelenti hogy bajom lenne a melegekkel, vagy bikkel, hisz ők is ugyanolyan emberek, egyszerűen csak nem akarom tudni mit csinálnak a 4 fal közt. De erre még heteróknál se vagyok kíváncsi, én se teregetem ki a sajátom.

Viszont mondom ha a páromról derülne ki hogy férfi létére az ő szájában meg s€ggében is volt már fasz, hát nem tudnék többé férfiként nézni rá. Sajnos ez az igazság, és ha ezzel bárkit megbántottam, akkor bocsánat. Kifejezetten arra gondoltam hogy ha a párom. A többiek hidegen hagynak.

9, 11

2023. aug. 22. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!