Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyire vonzó számotokra a hosszú, fenékig érő haj?
Figyelt kérdés
Van, aki szerint ronda, ősasszonyos, akkor is ha tiszta, ápolt, dús. Másoknak pedig gyengéje a hosszú haj.
Ha fel van kötve copfba és még úgy is derékig ér, akkor se tetszik/akkor is tetszik?
2023. aug. 21. 14:15
11/21 anonim válasza:
Ha már a seggét is ki tudná törölni vele az azért már kicsit túlzás.
13/21 anonim válasza:
szerintem gyönyörű, nem ismerek embert akinek ne tetszene a környezetemben, ezért kicsit meg is leptek az itteni válaszok
14/21 anonim válasza:
Ősanyahajnak hívom. Tetszik a hosszú haj, de a túl hosszú szerintem full igénytelen benyomást kelt. Max. derékig érő legyen. Látok nőket én is sokat nagyon hosszú hajjal, látszólag büszkén viselik a félig eltört hajkoronájukat, aminek a súlyától még tartása se nagyon van. Inkább legyen rövidebb és ápoltabb.
16/21 anonim válasza:
tipikus gyakoris jelenség... ha valakinek tetszik valami, ami a többségnek nem, vagy csak a többség nem rendelkezik és nem is fog soha a kérdés tárgyával, lenullázzák... attól amiért mindenki leponzoz a tényen nem változtat... igen is gyönyörű a hosszú-dús-fényes hajkorona....és mindig is az volt.
17/21 anonim válasza:
Nekem a nagyon rövid haj, sőt legjobban a kopaszra borotvált fej tetszik a nőkön.
18/21 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik az ennyire hosszú haj. Imádom.😍 Ismerek egy csajt a bokájáig leér neki és nincs széttőrve a vége. Gyönyörű dús.👌
19/21 anonim válasza:
1* volt alkalmam egy ilyen nővel találkozni (munka ügyben), és bejött.
20/21 anonim válasza:
Alapból a gyengém a hosszú haj, az meg méginkább bejön ha egy felnőtt nő copfban vagy befonva horja a hosszú haját. 39/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!