Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, milyen férfira vágytok hosszú távú kapcsolatnál?
Legyen magas az EQ-ja. Legyen empatikus.
Értse mi van a “hisztim” mögött és ne jöjjön azzal, hogy a “nők érthetetlenek”, így meg lehessen vele beszélni a problémákat, ne csak a saját szemszögéből lássa a dolgokat.
Tudja mit szeretnék. Legyen jóban a családommal (tegyen rájuk jó benyomást).
"De mindkét félnél hiba, ha belekényelmesedik a kapcsolatba, természetesnek veszi, hogy van a másik és nem figyel oda magára ill. a kapcsolatára."
Nagyon egyetértek ezzel.
Köszönöm a válaszokat, bátran írhatnak még mások is!
Tudjak rajongani erte 10 ev utan is Hogy ezt hogy eri el az
mellekes
Legyen meg a szexualis vonzalom
Ne hagyjon cserbe
Hagyjon szabadon letezni nem akarjon versenyezni velem
#8: Ez még mindig nem olyan dolog ami belső tulajdonság, ez amit leírtál csak annyit jelent, hogy lusta. Ezt máshogy is felismerheted, ehhez nem kell megvárni, amíg elveszíti a munkáját.
Mármint a pénz nem a fán terem, akár tetszik, akár nem, ha ő megteheti hogy "elkényelmesedjen" ott sose volt gond a pénzzel, illetve az emberi kapcsolatokkal, hiszen őt anyagilag támogatják az emberek annak ellenére, hogy nem csinál semmi hasznosat.
Szerintem a férfiaknak (sem) könnyű jó párnak lenni hosszútávon.
Én bevallom, az én esetemben is nehéz. Olyan férfire vágyom, aki érdeklődik irántam, de nem akar megfojtani. Már ez önmagában tudom, hogy nem könnyű.
Szeretném, ha irányítani akarna, de figyelembe venné az én akaratom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!