Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek, milyen férfira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, milyen férfira vágytok hosszú távú kapcsolatnál?

Figyelt kérdés
Alapvetően a belső tulajdonságokra vagyok kíváncsi, mit vártok el egy férfitól egy hosszú kapcsolatban, milyen legyen, miket tegyen meg értetek? A külső esetleg úgy lehet fontos, hogy a hosszú kapcsolat alatt meghízik és ez nektek nem tetszik stb.
2023. júl. 29. 09:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
71%
Lehessen rá számítani minden téren. Érzelmileg, anyagilag stb. Beszélgetés, meghallgatás, megértés..
2023. júl. 29. 10:12
 2/18 anonim ***** válasza:
92%

Legyen magas az EQ-ja. Legyen empatikus.

Értse mi van a “hisztim” mögött és ne jöjjön azzal, hogy a “nők érthetetlenek”, így meg lehessen vele beszélni a problémákat, ne csak a saját szemszögéből lássa a dolgokat.

Tudja mit szeretnék. Legyen jóban a családommal (tegyen rájuk jó benyomást).

2023. júl. 29. 10:13
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindent meg tudjunk beszélni, lehessek mellette önmagam és ő is legyen képes nyíltan adni magát. Törekedjen a kapcsolatban arra, hogy megmaradjon a tűz, tehát legyen nyitott a minőségi időre, közös programokra, jó szexre. Figyelmes, megértő, empatikus. Külsőre annyi, hogy adjon magára, ne hagyja el magát túlzottan semmilyen téren. De mindkét félnél hiba, ha belekényelmesedik a kapcsolatba, természetesnek veszi, hogy van a másik és nem figyel oda magára ill. a kapcsolatára.
2023. júl. 29. 10:16
 4/18 anonim ***** válasza:
34%
1. A második mondat második szava az nem belső tulajdonság de a magad fajtának persze tudom.
2023. júl. 29. 10:34
 5/18 A kérdező kommentje:

"De mindkét félnél hiba, ha belekényelmesedik a kapcsolatba, természetesnek veszi, hogy van a másik és nem figyel oda magára ill. a kapcsolatára."

Nagyon egyetértek ezzel.

Köszönöm a válaszokat, bátran írhatnak még mások is!

2023. júl. 29. 11:51
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Tudjak rajongani erte 10 ev utan is Hogy ezt hogy eri el az

mellekes

Legyen meg a szexualis vonzalom

Ne hagyjon cserbe

Hagyjon szabadon letezni nem akarjon versenyezni velem

2023. júl. 29. 12:28
 7/18 anonim ***** válasza:
15%
Az anyagias nő amúgy is észre veszi ki az aki az ő "szintjéhez" megfelel.. ritka esetekben ha valaki szereti a markasabb ruhakat akkor bele futhat ilyen lehuzos nokbe mivel a no feltetelezi a sok lovet rola .. A legnagyobb baj amikor tele vagy feszkóval , olyankor nem jó párkapcsolatot keresni mert érződik az abnormális kisugárzás.
2023. júl. 29. 12:33
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
4: de, fontos belső tulajdonság az is, hogy valaki hogy bánik a pénzzel, pl. ha elveszíti a munkáját, akkor elkényelmesdik-e vagy gyorsan keres másikat.
2023. júl. 29. 13:08
 9/18 anonim ***** válasza:

#8: Ez még mindig nem olyan dolog ami belső tulajdonság, ez amit leírtál csak annyit jelent, hogy lusta. Ezt máshogy is felismerheted, ehhez nem kell megvárni, amíg elveszíti a munkáját.

Mármint a pénz nem a fán terem, akár tetszik, akár nem, ha ő megteheti hogy "elkényelmesedjen" ott sose volt gond a pénzzel, illetve az emberi kapcsolatokkal, hiszen őt anyagilag támogatják az emberek annak ellenére, hogy nem csinál semmi hasznosat.

2023. júl. 29. 13:17
 10/18 anonim ***** válasza:

Szerintem a férfiaknak (sem) könnyű jó párnak lenni hosszútávon.

Én bevallom, az én esetemben is nehéz. Olyan férfire vágyom, aki érdeklődik irántam, de nem akar megfojtani. Már ez önmagában tudom, hogy nem könnyű.

Szeretném, ha irányítani akarna, de figyelembe venné az én akaratom.

2023. júl. 29. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!