Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek, milyen férfira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, milyen férfira vágytok hosszú távú kapcsolatnál?

Figyelt kérdés
Alapvetően a belső tulajdonságokra vagyok kíváncsi, mit vártok el egy férfitól egy hosszú kapcsolatban, milyen legyen, miket tegyen meg értetek? A külső esetleg úgy lehet fontos, hogy a hosszú kapcsolat alatt meghízik és ez nektek nem tetszik stb.
2023. júl. 29. 09:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem csak az elejen udvarol meg szerelmes hanem végig
2023. júl. 29. 16:29
 12/18 A kérdező kommentje:
a szerelem elmúlik, a szeretet megmarad
2023. júl. 29. 16:35
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Bennem nem szokott elmulni.
2023. júl. 29. 16:37
 14/18 anonim ***** válasza:
24%
Aki nem pótanyukát keres, jó az ágyban, szereti az állatokat és mer mellettem kiállni bárkivel szemben, a saját anyjával szemben is. Az általam látott csődbe ment házasságok 90%-a a legutolsó ponton bukott el.
2023. júl. 29. 17:32
 15/18 anonim ***** válasza:
73%
Legyen önálló , ne használja ki a szüleit, ne sajnálja a pénzt egy mozijegyre, ha pedig én főzök neki, akkor néha ő is meglephet valamivel nyugodtan. Adok kapokról szól egy kapcsolat, ezt sokan nem tudják.
2023. júl. 29. 17:52
 16/18 anonim ***** válasza:

Akiben nem múlik el a szerelem.

Az a baj a kérdéssel, hogy olyan, mintha egy szerepet "várnék el". Nem, olyan párt keresek, akinek saját magával szemben is ugyanezek az elvárásai. Aki alapból olyan, nem az, akire rá kell szólni, hogy csinálja ezt-azt.

2023. júl. 29. 19:22
 17/18 anonim ***** válasza:
47%
Olyan kell aki bemutat a szüleinek, kiáll mellettem ha támadnak. És nem fél kimutatni a szeretetét, nem sajnál tőlem egy kirándulást, vagy csak egy autókázást, meg akar hódítani és ezt tettekkel ki is mutatja. Nem csak elvár dolgokat hanem viszonozza is pl az ágyban.
2023. júl. 29. 19:43
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

- szeret engem

- hűséges

- passzol a humorunk és alapvetően viccelődős, humoros típus (nem karótnyelt)

- intelligens, művelt, tájékozott, olvasott

- világnézetileg nem nagyon különbözünk egymástól

- nem poshad bele a kapcsolatba "most mán megszereztem a nőt, most már tehetek bármit" jeligével... törődik a kapcsolattal (érezzem azt, hogy tetszeni és kedveskedni akar nekem, szervezzen ő is programokat, legyen fontos neki, hogy legyenek közös élményeink stb.) persze ezt fordítva én is megteszem, sőt

- legyen jó beszélgetőtárs (legyen valamennyire hasonló az érdeklődési körünk, figyeljen arra, amit mondok, ne harapófogóval lehessen belőle kihúzni dolgokat, legyenek önálló gondolatai)

- legyenek hobbijai, legyen rajtam kívül is élete

- legyen igénye legalább havi 1x, de jobb, ha hetente, kimozdulni, mert én olyan típus vagyok... színház, mozi, koncert, múzeum stb... ill. ha neki kevesebbre van igénye a hetinél, ne vernyákoljon, ha én nélküle elmegyek (itt hozzátenném, hogy a saját részemet minimum fizetném)

amit meg páran belső tulajdonságnak vesznek végső soron, páran meg nem:

- ne dohányozzon

- Budapesten akarjon élni

2023. júl. 29. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!