Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként ha van rajtam nem sok, 5-10 kiló plusz háj, akkor jobban teszem, ha azt leadom? Az vonzóbb is?
Le kell adnod és a nők tapadni fognak rád.
Jó magas vagy ez nagy előny.
Ízlés dolga, hogy kit zavar kit nem. Engem pl nem zavarna. A férjem is testesebb az átlagnál. Se a vékony, se kigyúrt pasik nem tetszenek. A magam részéről inkább egy kis pocak. De itt nyilván nem a 8 hónapos méretű terhes hasra gondolok és 10 centis tokára.
Szóval nekem egy kis felesleg inkább vonzó. Más meg már 5 -10 kiló pluszra dagadtozik, elhízást emleget ami irreális és undorító megjegyzéseket tesz. Szerintem nem csak a túl nagy felesleg-de ez a mentalitás is beteges, de mindegy...
Jó magas vagy, ezt sok csaj szeretni fogja:)
Nekem tul magas 😁
De ne a haj miatt sportolj hanem az egeszseged miatt
2. Köszi! Nem látom magam kövérnek a tükörben, de látszódik a különbség a mostani és a tíz kilóval kevesebb közt már
3. A magasságot csak azért írtam, mert a kilónak csak azzal együtt van értelme. Általában is válaszolhatsz a kérdésre.
4. Én is a vékony nőket szeretem inkább. Na pont erre gondoltam, hogy valakit taszít még a relatíve (egy kövér emberhez képest) kevés felesleg is. Köszi!
Karcsú nőként osztom a négyes válaszát. Nekem sem tetszik a kis felesleg sem. Ne legyen kipattintott Schwarzi, de pocakos aputest sem. Akkor már inkább a vékony férfiak tetszenek, kis szálkás izomzattal, kb mint a focista alkat (nem vagyok foci rajongó, csak példa). Az alacsony testzsír százalék jön be.
Szerintem csak jót tehet egy kis sport az alkatodnak és az egészségednek is. Ha már látszik a tükörben a különbség, akkor nem lapos a hasad, engem pedig taszít a pocak. Fiatalon könnyebb leadni, szóval még most érdemes edzeni sokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!