Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mennyire jönnek be nektek a Clark Kent típusú pasik?
2023. aug. 19. 12:18
A kérdező szavazást indított:
Van köztük olyan, aki bejön
Nem rosszak.
Nem jönnek be.
10 szavazat
3/16 anonim válasza:
4/16 anonim válasza:
#3 ez a pasi csak a 18 éves naiv lánykáknak jön be, egy felnőtt nő első gondolata a képet látva: instant red flag / fuckboy vibe.
Clark Kent jóképű pasi, így nyilván szemüveggel is jól néz ki, de ez nem jelenti azt, hogy minden szemüveges pasi jól nézne ki🤣
5/16 anonim válasza:
#4:
Arról volt szó, hogy tetszik, vagy se, nem arról, hogy milyen ember...
6/16 anonim válasza:
Nekem aki "mű ilyen" az nem jön be.
7/16 anonim válasza:
Szerinted Clark Kent miért ezzel titkolja a szuperhősi mivoltát? Mert ezek tipikus lúzer dolgok pl. szemüveg meg ilyen nerd módon fésült haj. Még egy csokornyakkendő kellene neki, meg kapafogak "néffétek a piffangógyűfeményemet" :D
8/16 anonim válasza:
9/16 anonim válasza:
Alapvetően igen, ha arcra is szimpatikus. De nemcsak ez a típus - olyan jelleggel nincs zsánerem, hogy csak egy típus jönne be (pl. egy Lenny Kravitz féle "szalonrocker" stílus is tud tetszeni).
10/16 anonim válasza:
Nem rossz, nem kimondottan az esetem, de lenne esélye.
#3 ez viszont iszonyú! Megnyitottam a linket és majdnem behánytam :D Szerencsére a csávó valszeg nem a nőkhöz vonzódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!