Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Első együttalvás a barátommal!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első együttalvás a barátommal! Mit vegyek fel? (tovább lent)

Figyelt kérdés

Végre együtt aludhatunk a barátommal, és azt szeretném kérdezni, hogy mit vegyek fel, miben aludjak?

Nem vagyok vékony kb ilyesmi alakom van:

nagy mell, vékony derék, széles csípő, vastagabb comb, nagyobb fenék :( (olyan homokóra alkat, csak teltebb kicsit XD)

Amúgy szexet és/vagy pettinget sem tervezünk, ezzel ráérek még :)

7 hónapja vagyunk együtt am :)

14/L vagyok

a barátom 17/F

2010. okt. 15. 20:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%

póló+boxer ha abban szoktál.:)

Hidd el,az a legkevesebb hogy miben aludj..:)

Amúgy ez tök jó hogy a fiúd vár rád..:) Pont most jöttem össze egy sráccal aki szintén 17 éves.Én 15 vagyok.:)

És úgy gondolom mint te,hogy ráérek még..:)

2010. okt. 15. 21:11
 12/18 anonim ***** válasza:
72%
adnék én 14 évesen együtt-alvást...
2010. okt. 15. 21:29
 13/18 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek :)

aztaaa.ezt egy kicsit elírtam XDD

15/L- t akartam írni :)

2010. okt. 15. 21:48
 14/18 anonim ***** válasza:
35%
szerintem a nagy (hosszú ujjú) pizsi is jó lehet első alkalomra :) külön móka előjátéknál amíg mindből kibújsz :$ :Đ
2010. okt. 15. 22:33
 15/18 anonim ***** válasza:
24%

a legcélszerűbb ha nem veszel fel semmit így nem kell bajlódni a vetkőzéssel mert na ne mond már hogy nem csináltok úgyse semmit bár 17 évesen én is ezt mondtam persze csak mondtam

ha telt vagy elég 1 bugyika valami szexi legalább had élvezze a gyerek a nagy melleidet

2010. okt. 16. 07:22
 16/18 A kérdező kommentje:

de mondom, hogy nem lesz semmi olyan, ezzel még ráérek, a barátom pedig megvár. :))

Azt mondta, ha felkészültem szóljak :))

Szal tényleg csak együtt alvás lesz, meg DVD-zés, meg ilyenek :)

2010. okt. 16. 10:07
 17/18 anonim ***** válasza:
Na mi volt? :D
2010. okt. 17. 23:47
 18/18 A kérdező kommentje:

Hát, csak Dvd-ztünk, dumálgattunk, párnacsatáztunk, meg ilyenek.. xDD

szal semmi olyan nem volt :)

úgy készültem, hogy vittem pizsit, de végül a barátom pólójában és egy rövidnadrágjában aludtam :)

2010. okt. 18. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!