Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az durva, hogy úgy kiábrándultam valakiből, hogy már nem vonzódom a férfiakhoz?
Nőkkel kéne kezdenem?
Eddig is a nőkkel jöttem ki, de próbálkoztam férfiakkal is ismerkedni, de nem tisztelem már őket.
"rég nem az egyenlőségről szól. Mivel azt már elértük"
Azt biztos nem értük el. Össze vissza van minden. Van amiben nőuralom van pl válások, van amiben meg totál férfiuralom, pl szokások, megítélés, hát meg azért a munkában is legtöbb helyen. Hogy a házimunkáról ne is beszéljek, ja meg arról hogy a férfiak még mindig úgy gondolják hogy a párok között is legyen már korelőnyük. Milyen egyenlőség, sehol sincs az. Persze a feminácik barmok, a mai feministák is, de egyenlőség??? Az biztos nincsen.
32: milyen szokásra gondolsz?
Társadalmi szinten (és jogilag) elértük az egyenlőséget, az hogy léteznek vadparaszt prolik, akik a nőket tárgyként kezelik, az nem reprezentálja egy egész csoportot.
Az a lényeg, hogy a normális férfiakat kedvelem, és a szép(számomra vonzó) normális nőket szeretem.:)
Köszönöm a válaszokat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!