Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Nagy gond az ha egy lánynak nagy a feneke?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy vékony, de nagy a feneke(97-98cm).Az nálatok nagy gond?2010. okt. 15. 19:52
11/19 anonim válasza:
60cm seggel is lehet gáz mert ha 110% narancsbőr akkor para
97-98 de olyan hogy visszapattan róla a gumilabda ha megdobom akkor meg hívj fel
12/19 anonim válasza:
Míg ezt a kérdést megfogalmaztad, addig tornázhattál volna, és idővel meg se kell kérdezned!
13/19 anonim válasza:
A szépen kisportolt nagy popsi az nagyon jooooo
De a dagadt segg az mar nem nagyon jön be.
14/19 anonim válasza:
Jól mondták előttem, egy formás nagy fenéknél nincs szebb, csak löttyedt ne legyen!
15/19 anonim válasza:
egy nagy fenek es feszes,ajaj,ejjel nappal fogdosnam,meg dugnam
clyde
16/19 anonim válasza:
szerintem az összkép a lényeg. valakinek jól áll valakinek nem. Tegyél fel képet aztán megszavazzuk :)
17/19 anonim válasza:
Mindenki jön a feszes fenékkel, aztán meg a barátnőjüknek is löttyedt van. Mivel az emberek semmit nem sportolnak, maximum bemennek bohóckodni a kondiba (az nem sport), ezért mindenki löttyedt. Tisztelet a(z itt most) nagyon kicsi kivételnek.
18/19 anonim válasza:
jaja minnél nagyobb a nnál jobb,én imádom
19/19 anonim válasza:
nem baj,ha nagy csak legyen formás.tessék szépen tornáztatni popsiformázó gyakorlatokkal!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!