Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők megfordult már a fejetekbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők megfordult már a fejetekben, hogy itt keresettek párt? (ezen az oldalon) Férfiak, hogy vennétek, ha egy nő megpróbálna veletek ismerkedni itt? Örülnétek neki?

Figyelt kérdés
2023. aug. 13. 22:09
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
33%

17

Szerintem jó elgondolás, de rossz kivitelezés és rossz eszközök. Ott van pl Johnny Depp, Woody Allen vagy Kevin Spacey esete. Mindhármukat cancel-ezte a nyilvánosság, közben meg kiderült, hogy teljesen ártatlanok. És ne mondd nekem, hogy a befolyásuk miatt, mert olyan nagykutyák ütötték meg a lábukat, mint Epstein vagy Weinstein.

Szerintem nagyon rossz irány, ha a szexuális erőszakkal vádolt férfiaknál eltűnik az ártatlanság vélelme. Ajánlom figyelmedbe a The Hunt című dán filmdrámát. Baromi jól modellezi ezt a helyzetet.

És ettől még én is arra bátorítanék minden nőt, hogy ne vegye félvállról a zaklatást. Én is komolyan vettem a férfiak részéről felém irányuló ilyen-olyan illetlen/zaklató megnyilvánulásokat. Mindezzel együtt, szerintem a MeToo rossz irányban tapogatózik.

2023. aug. 13. 23:08
 22/50 anonim ***** válasza:
100%

Én láttam ezt a filmet.

De egyébként az megvan, hogy most eltekintve attól, hogy az amúgyis bajos celebvilágban mi zajlik a hétköznapi életben a legritkább esetben vádol meg egy nő erőszakkal egy férfit úgy, hogy nem tett semmit vele..

Nem haragszom én senkire sem.

2023. aug. 13. 23:12
 23/50 anonim ***** válasza:
100%
Isten őrizz!!
2023. aug. 13. 23:13
 24/50 anonim ***** válasza:
100%

#15: Akkor jó, mégegyszer sajnálom.

Kérdező: Nem, mert aki csak rám ír privátban nem beszélgetni akar, hanem valami mást, bár amúgy se innen keresnék valakit, offline nekem sokkal jobb ismerkedni.

2023. aug. 13. 23:16
 25/50 anonim ***** válasza:
30%

22

Ez is egy jó meglátás. A kisemberek szintjén épp az ellenkezőjét látjuk. Hollywoodban elég megvádolni valakit azzal, hogy 35 évvel ezelőtt elmondott egy disznóviccet, Magyarországon meg az testi erőszakot is jelentheted a rendőrségen, semmi sem lesz. Lásd a kinyomott szemű nő esete, aki többször is jelezte, hogy fél a pasijától...

Szóval igen, ilyen szempontból árnyalásra szorul a 21-es hozzászólásom.

2023. aug. 13. 23:16
 26/50 anonim ***** válasza:
100%

Teljes mértékben más a kettő, mert manapság az ilyen dolgok tényleg nagyon felkapottak lettek amivel nincs gond, mert az ilyen dolgok derüljenek csak ki és kapják meg érte a büntetést, csak sok esetben ártalanként is megvádolhatnak ilyen miatt, pusztán pénzért.. mármint abban az esetben, ha te valami színész/sportoló híresség vagy.

Átlagos emberként valószínűen senki nem fog ilyennel minden alap nélkül bevádolni.. szóval igen, de én mindig azt mondom, hogy meg kell hallgatni azt aki az áldozat.

2023. aug. 13. 23:23
 27/50 anonim ***** válasza:
14%
Mitől ilyen híres itt ez a krumpli hogy mindenki vele foglalkozik?
2023. aug. 13. 23:36
 28/50 anonim ***** válasza:
100%

27

Mert

1. Normális meglátásai vannak

2. Beazonosítható

2023. aug. 13. 23:43
 29/50 anonim ***** válasza:
30%

Férfi vagyok. Ismerkedtem már innét. Soha nem én írtam a másik felekre, hanem ők írtak a kérdésem/válaszom miatt.

- 1-2 lánnyal lazább dolog volt. Képcsere, videózás, ilyesmik.

- Volt egy lány, akivel elkezdtem komolyabban ismerkedni, volt pár randi. Kiderült, hogy pszichésen teljesen kattant.

- Volt egy lány, akivel össze is jöttem, kb. másfél évig együtt voltunk.

DE, ezek 2 évnél régebbi sztorik. Jelenleg őszintén szólva megijednék, ha innét akarna velem ismerkedni egy nő. Nagyon durván red flag válaszok érkeznek nőktől. Nem is értem, hogy miért alakult át ennyire itt a közösség. Rengeteg lett a férfigyűlölő.

2023. aug. 13. 23:45
 30/50 anonim ***** válasza:
71%

"Ott van pl Johnny Depp, Woody Allen vagy Kevin Spacey esete. Mindhármukat cancel-ezte a nyilvánosság, közben meg kiderült, hogy teljesen ártatlanok."

Nem derült ki, hogy nem ártatlanok, az derült ki, hogy nincs bizonyíték a bűnösségükre. Már leírtam itt példának, de azt sem tudnám bíróság előtt bizonyítani, hogy pénteken popcornt ettem. Van nyugtám, de egyedül élek, nem látott senki, ahogy ettem. Lehet egy szomszéd érezte az illatot, de nem tudja, honnan jött. Ha tudja, hogy innen, akkor sem tudja, hogy ettem-e belőle.

Amerikában nincs olyan ítélet, hogy ártatlan, a nem bűnös pedig annyit jelent, hogy nem lehet bizonyítani. De mindenki élete tele van dolgokkal, amiket nem tud bizonyítani. Az nem jelenti azt, hogy nem igazak.

2023. aug. 14. 05:02
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!