Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha előre leszögezi a pasi, hogy csak szexet akar tőlem, akkor mi a gond?
Nem vonzódik hozzám? Nem vagyok neki elég jó? Nincs túl valakin?
Nem vagyok egy műanyag plasztik baba, tehát ezt a vonalat zárjuk ki.
Se vele, se veled nincs gond.
Ennyit akar és kész. Örülj neki, hogy nem áltat és hiteget. Őszintén megmondja mit keres jelenleg.
Nem akar kapcsolatba fektetni törődni támogatni szeretni csak kivenni akar a p.na kell csak.
Menjenek azok pr.stikhoz.
Köszi az eddigi válaszokat!
De nekem ez az önbizalmamat eléggé aláássa. Bennem az van, hogy nem tart elég jónak, nem tetszem neki eléggé.
Nekem iy irt egy pasi akarok e laza kapcsit? Kerdeztem ugyan miért èrné ez meg nekem?
Szerinte biztos élvezném
Irtam neki hogy nekem nagyon kevés ha egy pasi csak egy f.sz(ugy irtam, hogy csak egy husdarab)es vannak erre más oldalak ha le akarja magát ápoltatni ne a társkeren legyen.
6. Nem egy pasi kezdi azzal hogy neki csak szex kell, aztan mikor ki vannak sobva hirtelen hősszerelmesek es kaparnak rágják a küszöböt meg sirnak. Alig lehet őket levakarni.
Addig van nagyarcuk csak mig nem esnek.pofára. mig nem ismernek, a neten csak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!