Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt kérem tőle így hirtelen, hogy szüljön nekem egy kisfiút, az hibás dolog?
Sokszor szóba kerül, hogy ki "mit szeretne", fiút vagy lányt.
Ő lányt szeretne, de én meg fiút, és nyilván nem mi döntjük el, de jobban örülne mindegyikünk annak, amit akarunk.
Ha azt mondanám neki, hogy lányt nem szeretnék bizonyos okok miatt, akkor lehet belőle később kihatása a gyerekre nézve, ha az a gyerek mondjuk mégis lány lesz? Mert ugye akkor nem fogja elhinni, hogy őszintén szeretem, csak mert lány.
Mit nem értesz??
Nem jobb, nem rosszabb. Szülőként ugyanazt érzem a lányom és a fiam iránt, ugyanazt jelentik nekem, nincs különbség. Egyszerűen csak különbözőek, de ez akkor is igaz, ha csupa fiad vagy lányod van.
Ugyanúgy olyan jó egy kislány, mint egy kisfiú. Vannak dolgok, amikben mások, de a lényegi részekben ugyanolyanok, illetve ugyanannyi nehézséggel és boldogsággal járnak.
Nem kérheted, hogy szüljön fiút, hiszen erről nem tud dönteni, pláne azért sem, mert a férfi spermája a döntő tényező a születendő baba nemében.
Nem nézem le a nőket, kikérem magamnak.
Már írtam, bizonyos okok miatt nem szeretném ha lányom születne.
Ebben az esetben neked fiú gyerek se való. Mit tanítasz neki a lányokról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!