Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha azt kérem tőle így hirtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt kérem tőle így hirtelen, hogy szüljön nekem egy kisfiút, az hibás dolog?

Figyelt kérdés

Sokszor szóba kerül, hogy ki "mit szeretne", fiút vagy lányt.

Ő lányt szeretne, de én meg fiút, és nyilván nem mi döntjük el, de jobban örülne mindegyikünk annak, amit akarunk.

Ha azt mondanám neki, hogy lányt nem szeretnék bizonyos okok miatt, akkor lehet belőle később kihatása a gyerekre nézve, ha az a gyerek mondjuk mégis lány lesz? Mert ugye akkor nem fogja elhinni, hogy őszintén szeretem, csak mert lány.

2023. aug. 13. 11:57
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

Mit nem értesz??

Nem jobb, nem rosszabb. Szülőként ugyanazt érzem a lányom és a fiam iránt, ugyanazt jelentik nekem, nincs különbség. Egyszerűen csak különbözőek, de ez akkor is igaz, ha csupa fiad vagy lányod van.

2023. aug. 13. 12:35
 12/37 anonim ***** válasza:
98%
Egy okot mondj, hogy mér lánnyal kezdtél kapcsolatba fiú helyett, ha ennyire lenézed a nőket.
2023. aug. 13. 12:44
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanúgy olyan jó egy kislány, mint egy kisfiú. Vannak dolgok, amikben mások, de a lényegi részekben ugyanolyanok, illetve ugyanannyi nehézséggel és boldogsággal járnak.

Nem kérheted, hogy szüljön fiút, hiszen erről nem tud dönteni, pláne azért sem, mert a férfi spermája a döntő tényező a születendő baba nemében.

2023. aug. 13. 12:44
 14/37 A kérdező kommentje:

Nem nézem le a nőket, kikérem magamnak.

Már írtam, bizonyos okok miatt nem szeretném ha lányom születne.

2023. aug. 13. 12:47
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Mik azok az okok?
2023. aug. 13. 12:57
 16/37 A kérdező kommentje:
Számotokra lényegtelen és ostoba okok, amiknek nem is adnátok hitelt. Ezért megtartom magamnak. Ez csak számomra lényeges.
2023. aug. 13. 13:08
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehetne segíteni neked, ha nem vagy hajlandó érdemben beszélni az aggodalmaidról? Így csak annyit tudunk írni, hogy egyáltalán ne legyen gyereked, hiszen nagy eséllyel nem leszel jó apa.
2023. aug. 13. 13:11
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

Ebben az esetben neked fiú gyerek se való. Mit tanítasz neki a lányokról?

2023. aug. 13. 13:21
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
A saját hülyeségeit utolsó.
2023. aug. 13. 13:26
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Lányom van csak, eddig egyetlen hátrányát láttam. Volt egy átmeneti időszak, amikor még nem volt elég nagy, hogy ne kelljen segítség a wc-ben, ott volt néha fejvakarás a nyilvános budik előtt. Más nemigen jut eszembe.
2023. aug. 13. 13:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!