Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találtam egy női bugyit az ágy mellett, tuti hogy nem a feleségemé, de akkor hogy került oda?
Figyelt kérdés
Használt csipkés francia bugyi volt, ami nem a feleségemé, de akkor honnan lehet szerintetek? A feleségemnek semmi leszbi hajlama nincs ez biztos.2023. aug. 12. 19:42
41/56 anonim válasza:
36. Hát ha túl jól sikerül a muri, vagy ha nagyon sietni kellett utána, akkor lemaradhat akár a bugyogó...
43/56 anonim válasza:
Barátnőd is van a feleséged mellett?
44/56 A kérdező kommentje:
Ha a szeretőmé lenne az asszony kinyírt volna:P
2023. aug. 12. 20:57
45/56 A kérdező kommentje:
Nincs szeretőm.
2023. aug. 12. 20:57
46/56 anonim válasza:
Akkor csak jót szórakozik most a nejed, hogy milyen remek kis feladványt kreált neked. :D
47/56 anonim válasza:
#40! Most akkor barátnőd van vagy feleséged? Vagy mindkettő? Belekavarodtál a saját sztoridba😕
48/56 A kérdező kommentje:
Na az is lehet:D
Az értetlenségetekbe kavarodok bele. Feleségem van. Amúgy nem volt mindíg feleség.
2023. aug. 12. 21:09
50/56 anonim válasza:
#48! Kikérem magamnak, én már az elején is értettem!
Megtaláltad a barátnőd ott felejtett bugyiját és számon kérted a feleséged, akinek nincs is ilyen. Ő magára vállalta, hogy ne haragudj meg a barátnődre, hogy lebuktatod előtte. A barátnő hálája jeléül a feleségednek ajándékozta a bugyit és boldogan éltek, míg meg nem haltok😁 Jó éjszakát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!