Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találtam egy női bugyit az ágy mellett, tuti hogy nem a feleségemé, de akkor hogy került oda?
11
Nem veszek fel egy női bugyit.
Nyilván a feleségedé. Nyugi, biztos van még egy csomó ruhája is, amit így vett, hogy egyszer azt mondhassa, ó, már 100éves darab. (Valójában pár hetes és nem akarod tudni, mennyibe került😉)
Egy N
Fura hogy találsz egy női bugyit és rögtön gyanakodsz valamire. Megérteném ha alsógatyát találtál volna, mert az aztán tényleg nem lehet a feleségedé. De ezt egy kicsit túltolod, nem? Azt mondod biztos nincsenek biszex/leszbi hajlamai, de azt is mondod hogy biztos hogy nem az övé, de a kettő opció közül valamelyiknek igaznak kell lenni, nem? Melyik a hihetőbb?
Egyáltalán miért ennyire hihetetlen a számodra hogy az övé? Hát kié lenne az a bugyi könyörgöm? Én biztos nem tettem oda.
13
Általában együtt válogatunk bugyikat, tudom milyen bugyijai vannak. Amúgy elég tetszetős bugyiról van szó. Emlékeznék rá ha az övé lenne.
16. S ha csak megakart lepni?
S az ő mérete egyébként?
14
Igen nekem is a biszex dolog jutott eszembe, de tuti hogy nem az. Régebben egy ismerős csaj meg akarta csókolni egy buliban, nagy pofont kapott. Hozzáfűzve hogy undorodik az ilyen jellegű dolgoktól.
17
Na ez a másik, kicsit kisebb méret. Felvette és felment rá de szorította.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!