Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon nehéz helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nehéz helyzetben vagyok. Szerelmes lettem egy olyan emberbe aki nem egyedülálló?

Figyelt kérdés

Soha nem csináltam ilyet és szerintem egy hányinger az a nő aki egy olyan férfival kezd ki akinek van felesége.

Az életben nem tennék ilyet és mélységesen elítélem de pár hete megismerkedtem egy férfival és valami olyan szikra van köztünk amit nem tudunk megmagyarázni. Egyikőnk sem.

A házasságuk a feleségével régóta nagyon rossz.

A nő oldaláról nem ismerem a sztorit de a férfi elmesélte,hogy nem boldog és az elmúlt időben rengeteget sírt mert van egy kisfia aki 9 éves és a házasságból született.

Amikor megkérdeztem,hogy szereti-e a feleségét akkor azt mondta,hogy a kisfiát szereti.

Írtam nekik többször, hogy próbálják megbeszélni de azt mondta,hogy rengetegszer próbálták és nem ment sajnos.

Részleteket nem tudok de szerintem nyomós oka van,hogy nem tud kilépni a házasságból.

Azt mondta,hogy “nem tudok csak úgy elmenni. Nagyon stresszes és egyszerűen szar az egész. Megint sírni tudnék ha csak rágondolok.

Az elmúlt időben minden rossz volt az életemben és most vagyok először boldog,hogy ismerlek téged és tudom,hogy ez nem 100%-osan helyes és fair dolog de én is szeretnék egy kicsit boldog lenni…veled”

Ezt írta nekem.

Én alapból baromi érzékeny vagyok az emberek érzéseire.

Rohadtul sajnálom mert tudom milyen hulladék érzés ha minden napod egy katasztrófa és mindig szomorú vagy. Szóval átérzem amit megélhet most és hát én is szeretek vele beszélni. Nagyon is.

Elég viccesen ismertük meg egymást.

Németországban élek és ő is német szóval németül beszélünk mindig.

Vásároltam tőle egy ilyen eladogatós appon keresztül magamnak biciklit.

Már akkor éreztem valamit amikor először megláttam.

Igazából nem is tudom megfogalmazni,hogy miért akartam biciklit venni. Egyik pillanatban munka közben bevillant,hogy nekem biciklit kell vennem. Felmentem erre az oldalra, ajánlatot tettem és még aznap elhoztam tőle.

Na mindegy…kicsit túlságosan belemegyek a részletekbe mert éreztetni akarom,hogy milyen sorszerűnek érzem ezt az egészet.

Másnap írt nekem, és megkérdezte, hogy hogy tetszik a bicikli. Írtam,hogy nagyon jó és nagyon örülök,hogy jó áron tudtam megvenni.

Azt írta ő is örül,hogy jó helyre került és nagyon szép vagyok.

Aztán elkezdtünk beszélni és azóta mindennap.

Ti mit tennétek ilyen helyzetben?

Egyrészt szégyellem magam az egész helyzet miatt mert nagyon gáz,hogy egy papíron házas emberrel beszélgetek a feleség háta mögött.

Bár mint írta már régóta megromlott a kapcsolat és nem fog soha helyre jönni.

Szóval nem én vagyok az oka ennek az egésznek.

Nem vagyok rossz ember ugye?

Mit csináljak szerintetek?

Szabad tovább beszélnem vele? Nem akarom,hogy esetleg kiderüljön és nagy gáz legyen.

2023. aug. 12. 19:06
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
89%
Hogy ezek a nős faszik mennyire nem férnek a bőrükbe.....Rossz házasság meg anyám kínja. És még mindig beszopja valaki. 🤦‍♀️
2023. aug. 12. 19:58
 22/64 anonim ***** válasza:
91%
Persze, hogy rossz lesz az a házasság azonnal, ha új punci van a láthatáron. Egyesek mesterfokon űzik a sajnáltatást. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2023. aug. 12. 20:03
 23/64 anonim ***** válasza:
89%

Egyáltalán nem nehéz megszakítani a kapcsolatot ha reális nézed, kívülről. Csak nem kell neki többet írni, vagy letiltani ha irogat. Neked a figyelme kell, hogy valaki végre foglalkozik veled. Az elején mindegyik kedves aztán lásd feleség sztorit. Nem kell őt sajnálni, lehet ha hallanád a nő verzióját akkor meg őt sajnálnád. Csak a nőt nem kívánod meg, csak a hapit. Ez a különbség. Biztos be vagy gerjedve rá,

minden klappol, csak egy kis aprócska szépseghiba a romantikus történetben, hogy nős meg gyerekes a nagy ő. Hát ilyenkor jön a képbe megsajnáltatás trükkje, hogy minden szar, a feleség egy dög, szegény pára, senki sincs aki védelmébe vegye, de te majd megmented őt és megadod neki azt a szeretetet és törődést amit megérdemel.

2023. aug. 12. 20:05
 24/64 anonim ***** válasza:
100%

Ha jót akarsz magadnak hosszabb távon is, akkor inkább egy szingli palival mész el kirándulni, meg bringázni.

Nem írni neki és letiltani pedig nem olyan bonyolult.

2023. aug. 12. 20:09
 25/64 anonim ***** válasza:
82%
Na látom volt aki magára ismert és elkezdett lepontozni. :D
2023. aug. 12. 20:16
 26/64 anonim ***** válasza:
86%

Az a férfi hazudik a képedbe akinek rossz a házassága az kilép belőle, mindegy, hogy 1, vagy 10 gyereke van!

Sajnáltatja magát, hogy megkapjon, DE lehet, hogy nem te vagy az első akivel csalja a nejét csak te hiszed, hogy különleges vagy.

Egyébként mindenki, de tényleg mindenki sorszerunek érzi, amikor találkozott a párjával először, én is.

Majd ha elhagyja, elvalik tőle, megmutatja a végzést, hogy szabad ember, akkor elhiheted, hogy rossz a házassága!

Ebből az lesz, hogy a szeretője leszel, de soha nem hagyja el a családját.

[Ha meg mégiscsak, soha nem fogsz benne megbízni, mert veled (is) csalta a feleségét, benned lesz, hogy téged is elhagy gyerekestul!]. Természetesen lehet, hogy nem tenné meg, VISZONT az exfeleség és a gyermeke jelenléte rombolni fogja az "idillt" rendesen, nemhiába mondják, hogy gyerekessel kár kikezdeni, mert lehetetlen nagyon sok esetben, hogy elviseld, hogy előbbre van a gyerek és vele együtt az ex, úgyhogy mindenképpen te húzod a rövidebbet!]

Megéri tényleg tenni magad házas, gyerekes apával?

Döntsd el, de én nem sok jót josolok neked, de ha neked megéri... Jah, nem vagy bele szerelmes, csak izgat a tiltott gyümölcs, elszednéd szívesen a családjától és ő sem beléd, csak nehéz helyzetben jöttél, mint egy mentőöv, idealizál téged, egy pótlék vagy, maximum egy fellángolás/testi vonzalom, amit másképp értelmez HA igaz, amit mond neked az érzéseivel kapcsolatban irántad. Csakhogy ez soha nem hosszúéletű jelenség és én biztos vagyok benne 99,99%-ban, hogy kamuzik mindennel kapcsolatban kósza, olcsó numerá(k)ért!

2023. aug. 12. 20:17
 27/64 anonim ***** válasza:
72%
Dehogynem bonyolult utolsó. Viszket a pina már, muszáj lesz neki megvakartatni a manussal.
2023. aug. 12. 20:18
 28/64 anonim ***** válasza:
85%
Hiába áltatod magad ez akkor is egy megalkuvás, sumákolni kell mindig lapítani, lelkiismfurdalás, önvád, szégyen stb. te meg bevállalod elsősorban a szeretethiányod miatt.
2023. aug. 12. 20:19
 29/64 anonim ***** válasza:
71%

"A nő oldaláról nem ismerem a sztorit" - Pontosan ez a baj.

Ha te normális lány lennél már borítottad volna a bilikét a nejének, hogy mindketten, sőt mindhárman a gyerekével együtt megszabaduljatok tőle.

Nem te vagy az első, akivel hűtlen hozzá és nem is te leszel az utolsó, egy utolsó mocsadék és te is az vagy, ha részt veszel abban, hogy még jobban tönkre tegye a családja életét, mint van. Hányadékok vagytok.

2023. aug. 12. 20:33
 30/64 anonim ***** válasza:
17%
Am ilyenkor értem meg a nős pasikat, unalom a köbön napi rutin, erre jön egy fiatal kis csaj aki tele van lelkesedésdel és bizonyítási vággyal, aki mindent elhisz amit mondanak neki.
2023. aug. 12. 20:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!