Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon nehéz helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nehéz helyzetben vagyok. Szerelmes lettem egy olyan emberbe aki nem egyedülálló?

Figyelt kérdés

Soha nem csináltam ilyet és szerintem egy hányinger az a nő aki egy olyan férfival kezd ki akinek van felesége.

Az életben nem tennék ilyet és mélységesen elítélem de pár hete megismerkedtem egy férfival és valami olyan szikra van köztünk amit nem tudunk megmagyarázni. Egyikőnk sem.

A házasságuk a feleségével régóta nagyon rossz.

A nő oldaláról nem ismerem a sztorit de a férfi elmesélte,hogy nem boldog és az elmúlt időben rengeteget sírt mert van egy kisfia aki 9 éves és a házasságból született.

Amikor megkérdeztem,hogy szereti-e a feleségét akkor azt mondta,hogy a kisfiát szereti.

Írtam nekik többször, hogy próbálják megbeszélni de azt mondta,hogy rengetegszer próbálták és nem ment sajnos.

Részleteket nem tudok de szerintem nyomós oka van,hogy nem tud kilépni a házasságból.

Azt mondta,hogy “nem tudok csak úgy elmenni. Nagyon stresszes és egyszerűen szar az egész. Megint sírni tudnék ha csak rágondolok.

Az elmúlt időben minden rossz volt az életemben és most vagyok először boldog,hogy ismerlek téged és tudom,hogy ez nem 100%-osan helyes és fair dolog de én is szeretnék egy kicsit boldog lenni…veled”

Ezt írta nekem.

Én alapból baromi érzékeny vagyok az emberek érzéseire.

Rohadtul sajnálom mert tudom milyen hulladék érzés ha minden napod egy katasztrófa és mindig szomorú vagy. Szóval átérzem amit megélhet most és hát én is szeretek vele beszélni. Nagyon is.

Elég viccesen ismertük meg egymást.

Németországban élek és ő is német szóval németül beszélünk mindig.

Vásároltam tőle egy ilyen eladogatós appon keresztül magamnak biciklit.

Már akkor éreztem valamit amikor először megláttam.

Igazából nem is tudom megfogalmazni,hogy miért akartam biciklit venni. Egyik pillanatban munka közben bevillant,hogy nekem biciklit kell vennem. Felmentem erre az oldalra, ajánlatot tettem és még aznap elhoztam tőle.

Na mindegy…kicsit túlságosan belemegyek a részletekbe mert éreztetni akarom,hogy milyen sorszerűnek érzem ezt az egészet.

Másnap írt nekem, és megkérdezte, hogy hogy tetszik a bicikli. Írtam,hogy nagyon jó és nagyon örülök,hogy jó áron tudtam megvenni.

Azt írta ő is örül,hogy jó helyre került és nagyon szép vagyok.

Aztán elkezdtünk beszélni és azóta mindennap.

Ti mit tennétek ilyen helyzetben?

Egyrészt szégyellem magam az egész helyzet miatt mert nagyon gáz,hogy egy papíron házas emberrel beszélgetek a feleség háta mögött.

Bár mint írta már régóta megromlott a kapcsolat és nem fog soha helyre jönni.

Szóval nem én vagyok az oka ennek az egésznek.

Nem vagyok rossz ember ugye?

Mit csináljak szerintetek?

Szabad tovább beszélnem vele? Nem akarom,hogy esetleg kiderüljön és nagy gáz legyen.

2023. aug. 12. 19:06
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 A kérdező kommentje:
A 8-asnak szólt a kommentem
2023. aug. 12. 19:31
 12/64 anonim ***** válasza:
86%
Ha ebbe belemesz akkor elkezd majd hasznalni, szexelgettek, jo kis lelki szemeteslada leszel neki, es folyamatosan fogod kapni tole a bokokat. De a hazassagabol nem fog kilepni mert az nem olyan egyszeru. Ha neked ez igy megfelel..
2023. aug. 12. 19:34
 13/64 anonim ***** válasza:
90%

10. Ez rajtad kívül mindenkinek evidens.

Az etetése bevált.

2023. aug. 12. 19:35
 14/64 A kérdező kommentje:

De nem etet semmivel csak elmesélte a történetet és nem is magától hanem mert kérdeztem.

Nem is tudtam,hogy van bárkije.

Abból gondoltam csak,hogy a blokkon amit ugye a biciklivel adott azon rajta volt egy nő neve az ő vezetéknevével.

Akkor kérdeztem én rá mikor már jó ideje beszéltünk,hogy van-e valakije.

2023. aug. 12. 19:37
 15/64 anonim ***** válasza:
90%
Még nagyon fiatalka lehetsz és naiv, hidd el a szkeptikusok is valaha ilyen jóhiszeműek voltak. Itt senki sem irigy a nős pasidra, csak tudjuk hogyan szokták előadni magukat. Mar amelyik egyáltalán bevallja, hogy nős. De hát sebaj, mindenki saját kárán tanul.
2023. aug. 12. 19:46
 16/64 A kérdező kommentje:

De az a baj,hogy olyan nehéz megszakítani vele a kapcsolatot.

Nem tudom,hogy tudnám-e.

Akárhányszor hosszabb ideig nem írok vissza már teljesen megijed és kérdezi,hogy mi a baj.

2023. aug. 12. 19:49
 17/64 anonim ***** válasza:
89%
15. Én is erre gondoltam, hogy max. 20-as a kérdező, mert egyébként nem lehet ennyire naiv... Ó, ó szegény férfi milyen szomorú, csak én tudom megvigasztalni....
2023. aug. 12. 19:49
 18/64 A kérdező kommentje:

Igen 20-as vagyok de nem érzem magam naívnak csak átérzem milyen sz*r lehet neki.

Meg plusz nagyon szeretek vele beszélgetni és nagyon egyhúron vagyunk.

Elakarunk menni együtt biciklizni meg túrázni kicsit mert ezek a közös hobbijaink.

Viszont emellett ugye ott van a fejemben a gyerek meg a nő.

A nő mondjuk annyira nem érint meg csak a gyerek. Meg félek,hogy ez kiderül és akkor elviszi a gyereket tőle vagy valami gáz lesz.

De ezzel ő is tisztában van gondolom,nem?

2023. aug. 12. 19:51
 19/64 anonim ***** válasza:
85%

Nézd a legnagyobb esély arra van, hogy párszor jól megdug majd, ez lehet pár alkalomtól kezdve évek is. Aztán ha elkezded nyaggatni hogy legyen már valami, akkor elküld a francba, és bevallja hogy semmi baj a házasságával, csak tetszettél neki.

Persze nindez nem 100%, csak ez a leggyakoribb.

Aztán lehet elválik, és minden második héten nevelheted te is a gyerekét, aki gyűlölni fog amiatt hogy miattad hagyta ott az anyját.

2023. aug. 12. 19:52
 20/64 A kérdező kommentje:

De ha esetleg mondjuk az utolsó forgatókönyv szerint alakulna akkor sem az én hibám nem?

Úgy értem, hogy ez a házasság már azelőtt sz*r volt,hogy engem megismert. Nem én bombázom szét a családot.

2023. aug. 12. 19:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!