Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, ha valaki olyat vár el a másiktól amit nem tud nyújtani?
Szerintem fèlreérted, nem feltétlen kell ugyanazon a területen ugyanazt nyújtani. Én magas, mackós, szőrös, zsidó, sötét hajú férfit szeretnék, de ezek közül egyik sem vagyok és nem is szeretnék lenni:)
Elvárhatsz lakást, ha valami olyan tulajdonságot birtokolsz, amiben megütöd a közepest(alsó középosztály szintje a saját lakás).
Mittudomén művelt vagy, vagy szép vagy profi kártyajàtékos, fiatal, vagy két diplomás, bármi, amiben valamennyire kiemelkedsz a tömegből. Az alsóbb réteg akinek az ilyesmi álom szint, szokott lehúzni, hogy legyen neked is, de nem kell ugyanaz, csak érték legyen mások szemében, mert nem mindenki vágyik ugyanarra és nem egyformán könnyen érjük el ugyanazt. Terméketlen, de gyereket akaró pasinál már akkor sikered van, ha gyereked van például, és soha nem tudná ezt elérni önállóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!