Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj az, ha valaki olyat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, ha valaki olyat vár el a másiktól amit nem tud nyújtani?

Figyelt kérdés
Pl. hogy legyen saját lakása. Mindenki azt vár el amit akar, nem? Miért kéne nekem is ezt nyújtanom? Mást tudnék nyújtani neki cserébe.
2023. aug. 12. 17:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mi az a más, amit a saját lakásért cserébe nyújtani tudsz?
2023. aug. 12. 18:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Amit a férfiak akarnak, de egyiknek sincs, kitalálod mi az?
2023. aug. 12. 18:55
 13/16 anonim ***** válasza:
44%
Az fele annyit sem ér. Kedves 12-es.
2023. aug. 12. 18:58
 14/16 anonim ***** válasza:
50%
Mégis pinaért bőgnek itt, nem lakásért.
2023. aug. 12. 19:06
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem fèlreérted, nem feltétlen kell ugyanazon a területen ugyanazt nyújtani. Én magas, mackós, szőrös, zsidó, sötét hajú férfit szeretnék, de ezek közül egyik sem vagyok és nem is szeretnék lenni:)

Elvárhatsz lakást, ha valami olyan tulajdonságot birtokolsz, amiben megütöd a közepest(alsó középosztály szintje a saját lakás).

Mittudomén művelt vagy, vagy szép vagy profi kártyajàtékos, fiatal, vagy két diplomás, bármi, amiben valamennyire kiemelkedsz a tömegből. Az alsóbb réteg akinek az ilyesmi álom szint, szokott lehúzni, hogy legyen neked is, de nem kell ugyanaz, csak érték legyen mások szemében, mert nem mindenki vágyik ugyanarra és nem egyformán könnyen érjük el ugyanazt. Terméketlen, de gyereket akaró pasinál már akkor sikered van, ha gyereked van például, és soha nem tudná ezt elérni önállóan.

2023. aug. 13. 02:41
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor baj ez, amikor a másik nem tud cserébe olyat nyújtani, ami hasonlóan hasznos / hasonlóan ritka / ami a másiknak pozitívum. Pl. ha vki elvárja a másiktól, hogy pénzelje, de cserébe fullosan néz ki, a másik meg egy kivénhedt pohos teliszart Libero, az számomra oké, mert valamit valamiért. Akkor szokott gond lenni, amikor vki mindenben IS sokkal jobbat vár el a másiktól, és még meg is indokolja, hogy "de hát én a saját nememben kiemelkedő vagyok, mert aranyos vagyok meg kedves meg nem csalom meg a másikat"... ami k...ra nem kuriózum. Az a röhejes, amikor vki elvárja, hogy a másik gazdag is legyen, meg jól is nézzen ki, meg még személyiségre is a top legyen, amikor ő maga csóró is és ronda is és igénytelen is és személyiségre tényleg az a legtöbb, amit fel tud mutatni, hogy "rendes vagyok meg nem vagyok full alkoholista, meg dolgozom". És még a másikat mondja el felszínes k...nak / stricinek, ha nem őt választja.
2023. aug. 13. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!