Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Be mered vallani magadnak, hogy a barátnőd/feleséged (is) rondának találod?
Figyelt kérdés
Esetleg azt is, hogy ha lett volna szebb, nem járnál/házasodtál volna össze vele?2023. aug. 12. 15:12
A kérdező szavazást indított:
Igen, be merem vallani
Nem merem bevallani
8 szavazat
1/16 anonim válasza:
Te biztos egy ferfi szépség vagy. Azért nem jutott szebb.
2/16 anonim válasza:
Ha őszintén szereted nem látod őt rondának, ez a kettő nem fér össze.
3/16 anonim válasza:
Be merik, csak hát az a hülye ösztön...
4/16 anonim válasza:
1. Szerintem neki nincs se szép, se ronda nője, s most ebben próbálja legalább az örömét lelni.
5/16 anonim válasza:
Nem találom rondának, sőt szép és mellé okos is. Ezért is lett a feleségem.
6/16 anonim válasza:
Az meg van, hogy nem mindenkinel prioritás, hogy egy szépségkirálynővel éljen együtt?
7/16 anonim válasza:
8/16 anonim válasza:
Én hálás vagyok azbl exemnek, amiért nagy nehezen kinyögte, hogy már nem vonzódik hozzám, mert így lett olyan párom, aki nála százszor jobb minden téren. 😀
9/16 anonim válasza:
eleve össze sem jönnék olyannal, akit rondának látom
10/16 anonim válasza:
Azért a fix szex miatt igen sok pasi bevállalja a nem túl előnyös külsejű nőt is. Vagy egy ilyen, vagy marad a recska alapon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!