Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek bmw-je van az általában gazdag pasi?
Figyelt kérdés
Nem érdekel,az hogy milyen gazdag a pasi.engem az sem zavar,ha nincs autója,mert pont leszarom.csak kíváncsíságból kérdezezem..... Mert van van egy pasi akiről azt hittem,hogy éppen,hogy meg él.mert olyan kis szerény,nyomi,meg elég csövesen öltözködik. erre kiderül,hogy bmw-je van.kicsit meglepődtem ezen2023. aug. 9. 18:24
21/25 anonim válasza:
Jól látod kérdező!
Akinek BMW-je van, az csak gazdag lehet.
És még okos is.
Emellett bizonyára nagyon sármos, és végtelenül intelligens.
Ezen tulajdonságok társulnak még kiváló üzleti érzékkel, magas szintű műveltséggel, és kifinomult jóízléssel.
Jaj, és hogy el ne feledjem: kiváló autóvezetők!
/én kérek elnézést, hogy most hirtelen több pozitívum nem jut eszembe/
22/25 anonim válasza:
17-es! Mit jelent az hogy otthon lakik? Te nem? Talán kamionos vagy? A legtöbben szerintem otthon lakunk.
23/25 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó!Gondolom úgy értette,hogy otthon lakik a szüleivel.....nem kell hozzá diploma.
2023. aug. 11. 18:48
25/25 anonim válasza:
Több ismerősöm is jár BMW-vel és abból az egyiket mondanám, hogy valóban tehetős, a többi alig bírja fenntartani az autót, és nincs semmi vagyonuk azon kívül (lízingelt autok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!