Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek bmw-je van az általában gazdag pasi?
Ahogy a 10-es írta, nem sok mindent jelent ez így önmagában.
Én is ki tudnék perkálni egy újabb BMW-t, mert van annyi megtakarításom és örököltem pár milliót. De nem prioritás nekem egy BMW, inkább másra spórolok még. Másnak meg lehet, hogy igen.
Milyen bmw-je van?
Lehet van neki hitelmentes lakasa.
kulfoldon dolgozott es sporolt penzbol vett kocsit.
Csak nem mindegy, hogy hasznalt vagy uj..
Nem akarok mélyebben belemenni mert előttem már megtették.Főleg az előttem lévő tapintott rá a lénygre nem is akár hogyan!
Nos egy ismerősömnek is Bmw-je van.Egy másiknak történetesen Audi-ja.A típusokba ne menyjünk bele.Bitang patika gépek.Kűlsőleg.Az Audi konkrétan egy guruló koporsó.
A Bmw- többet a büdös életben nem át egy legális műszakin sem.Nekem meg van egy kutya közönséges 2008-as Swiftem.Nézőpont kérdése,hogy melyikünk jár jobban és melyik vedával.
De egy másik példa.Egy kollégam ruhatâra szerintem többe kerűl mint a legutolsó házfelújâsom.Talpig a legdrágább cuccokban van és térdig érő fuxban.Ezenkívűl nincs semmilye.De frankón semmilye.Én a nagyrészt a Kínai boltból öltözködöm.Egyedűl a cipőim mindig márkásak.Cserébe vagy egy szép tehermentes hâzam önerőböl.Kinek mi a fontosabb.
Nagyon de nagyon sokféle teljesen eltérő értékrendű ember létezik.És.mindenkinek más a.priorítás!
A 14esnek teljesen igazat adok, illetve hozzátennék valamit.
Attól hogy a 14es válaszolónak van egy swiftje és olcsó ruhákban jár, lehet hogy palota méretű haza van, gyönyörű sziklakerttel és medencével, ahogy a BMWs pasinak lehet nincs is semmi más vagyona a hitelre vett autó nélkül.
Mindenki mást “mutogat” és mindenkinek más a fontos.. van egy tehetősebb ismerősöm, drága autók, motor, hatalmas gyönyörű ház - viszont ha szembe jön az utcán, lehet azt mondanád hogy eladó a kisboltban, mert nem csillivilli drága ruhákban jár, és nem mutogatja.
15
Jómódú ember nem ül tinédzser suziba.
Nem lakik 40 misis panelban
Nem a kínai piacról öltözködik
Aki tesla x -el vagy e mercivel jár ami max 3 éves az tutti nem csóró.
Akinek a nappali burkolata 1 misi az sem csóró.
Kérdező, ha a bömböse újonnan 20 misi felett vásárolt, akor nem csóró. Ha használtan vette 6 misiért, akkor igen.
Egy pl 10 éved BMW is viszonylag újnak néz ki. Aztán full elérhető áron van...egy újabb Skoda se olyan olcsó már pl.
Ennyi erővel megkérdezhetsz egy új Suzuki tulajt is honnan van rá pénze.
Sok a lizingelt vagy céges kocsi is.
Én vidéki városba lakom (ugy bírom hogy a pestieknek minden vidék ami nem Budapesten xd), itt egy kis panel 35 milla.
Nekem is van nem egy ismerősöm, aki a kocsijával villog aztán otthon lakik..
Meg sztm nem feltétlenül vesz tehetős ember se egy 50 millás kocsit...vesz pl egy középosztályú Mercit.
Sokan nem tudják fizetni a hitelt a kocsi után vagy másra már nem telik.
Amúgy meg nem is értem kinek mi köze hozzá ki miből mit vesz.
Tőlem is kérdezték hogyan tudtam új autót venni meg motort, stb...semmi köze hozzá senkinek.
A márkás ruhák többsége is egy pénzkidobás amúgy meg.
N
17
"A márkás ruhák többsége is egy pénzkidobás amúgy"
???
"új autót venni meg motort, stb"
Drága autóból még nem lettam szép nőt ócska ruhában kiszállni.
F
18 egy 100 ezres sportcipő meg egy pl 30 ezres Dorko között van különbség meg a 5000es kínai között.
Attól mer nem 50 ezer rajtam egy felső még nem ócska. 🤣
Ezt csak a kisebbségikomplexusos újgazdagok szajkozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!