Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggódnom kellene?
Fél éve vagyunk együtt a barátommal és még csak nemnrég mutattam be a legjobb barátnőmnek. Tudtam, hogy lesz közös témájuk, mert mindketten szeretik a tudományos dolgokat, de mintha túl nagy lenne az összhang. Hosszú percekig csak az elektomosságról, kémiáról, atomokról meg fekete lyukakról beszéltek. Csupa olyan dolog amihez én nem értek, és hozzá sem tudtam szólni.
Később a barátnőm négyszemközt csak a barátomról áradozott, hogy milyen jól választottam, milyen jofej, okos, stb.
Nem, vagyis hogyha érzed, hogy szeret téged, nem hanyahol, tprdik veled, a szex kielégítő, akkor nem.
Ha valami nem úgy működik ahogy kell, akkor se, inkább szakítani,hiszen nem működik a kapcsolat. Egyébként nem kell pont arra gondolni, hogy lesz köztük bármi is. A barátnődnek ha igazi barátnő, akkor nem és neki többet a pasid, mint te, sőt ha közeledne felé, akkor szólna neked róla!
Attól, hogy van közös téma még azt nem jelenti azt, hogy ágyba is bujnak, vagy egymásba szeretnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!