Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aggódnom kellene?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt a barátommal és még csak nemnrég mutattam be a legjobb barátnőmnek. Tudtam, hogy lesz közös témájuk, mert mindketten szeretik a tudományos dolgokat, de mintha túl nagy lenne az összhang. Hosszú percekig csak az elektomosságról, kémiáról, atomokról meg fekete lyukakról beszéltek. Csupa olyan dolog amihez én nem értek, és hozzá sem tudtam szólni.

Később a barátnőm négyszemközt csak a barátomról áradozott, hogy milyen jól választottam, milyen jofej, okos, stb.

2023. aug. 8. 18:28
 1/3 anonim ***** válasza:
92%

Nem, vagyis hogyha érzed, hogy szeret téged, nem hanyahol, tprdik veled, a szex kielégítő, akkor nem.

Ha valami nem úgy működik ahogy kell, akkor se, inkább szakítani,hiszen nem működik a kapcsolat. Egyébként nem kell pont arra gondolni, hogy lesz köztük bármi is. A barátnődnek ha igazi barátnő, akkor nem és neki többet a pasid, mint te, sőt ha közeledne felé, akkor szólna neked róla!

Attól, hogy van közös téma még azt nem jelenti azt, hogy ágyba is bujnak, vagy egymásba szeretnek.

2023. aug. 8. 18:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Látszólag egyik emberben sem bízol. El tudod képzelni, hogy a legjobb barátnőd osszekavarjon a pasiddal a hátad mögött?
2023. aug. 8. 21:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Én nem tudnék bízni benne, ez tipikus film jelenet, csak utána kitudja hogy lép. Bár nincsenek is barátaim lehet az előttem lévőknek van igaza. Én nem bízok senkiben.
2023. aug. 9. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!