Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van miért aggódnom?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy lánnyal kb 3 hete, jól megvagyunk egymással, az a nagy mindent is elborító szerelem nincsen, de nagyon jól kijövünk egymással és szeretünk együtt lenni és nekem az eddig kapcsolataim közül nekem ezidáig ez ér a legtöbbet, minden megvan csak a szerelem nincs, ami számomra nem probléma.

Nos, ami a gondot jelenti. Van lebeszélve neki egy nyaralás, ami több napot jelentene Csehországban, az Ő legjobb barátnője és a párja, illetve 3 srác akik a palinak a haverjai és a csaj pedig, mint barátot pedig a barátnőmet viszi.

20-as éveiben jár mindenki az érintettek közül. Megmondom az igazat, hogy azért nem vagyok oda a dologért, nyilván pasiként ismerem azt, hogy mit szeretne a többi pali és annyira nem ismertem meg még a csajt, hogy minden rezdüléséből tudjak mindent.

Mondtam neki, hogy nem vagyok feldobva emiatt, de fordítva szerintem a szemem kikaparná, ha 3csajjal meg egy párral mennék nyaralni valahova, próbált nyugtatni, hogy nincsen miért aggódnom stb.

Magamból kiindulva, nem esne nehezemre az, hogy egy buliban vagy alapból ne ismerkedjek más mellett. Viszont emberből vagyok én is és ami néhány pillanatig tart azt el lehet hesegetni, de ha én lennék 3 csajjal több napon keresztül együtt akkor bármennyire is a hűség mellett vagyok akkor lehet megbotlanék, más valakit elküldeni a buliban vagy pár napot együtt eltölteni és bulizgazni/kocsmázgatni és ittasan időt eltölteni, szerintem nem tudnék hű maradni. Aztán lehet köpködni rám, de ez az igazság, ezért nem is tudnám elképzelni azt, hogy nem történik semmi sem, úgysem derülne ki utólag sem.

Nem szeretnék én lenni a balek, akinek megrakják a nőjét azok a haverok, akik miatt "nem kell aggódni"

Én velem lenne a probléma vagy van mi miatt aggódnom?

2023. jún. 3. 12:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Mikor mennek nyaralni?

Az nem opció ha mélyül a kapcsolatotok, hogy te is velük menj?

2023. jún. 3. 12:25
 2/14 anonim ***** válasza:

Akkor érzelmileg nem vagy túl fejlett.

Az, hogy x pasival megy nyaralni nem egyenlő azzal, hogy bármelyikkel is dugni fog.

Hogy te nem lennél képee visszafogni magad az arra utal, hogy érzelmileg egy faronk szintjén állsz.

Nem baj (illetve de) csak akkor nem kell barátnő

2023. jún. 3. 12:25
 3/14 A kérdező kommentje:

1# Már befizették, de az az igazság, hogy nem szeretnék ott állni, hogy hűséges-e és ezért menni, ha akar menni valahova akkor menjen, nem ettől várom a hűséget, hogy korlátozzuk egymást. Augusztus végén mennek.

2# lehet itt hasonlítgatni engem mindenhez. Elmondtam, hogy magát egy szexet nem lenne nagy dolog kihagyni mással, de ha napokig lenne ott a kísértés, hogy valakivel kialakul a szimpátia és közös élményeket élünk át és egy élettérben is lennénk és mellesleg még tetszik is akkor azért arra már nehezebb lenne nemet mondani, illetve...nem is feltétlenül biztos hogy egymásnak leszünk majd a férje és felesége, nincs is elmélyült állapotban még a kapcsolatunk, így meg végképp lehet megbotlanék. Lehet ezért kővel dobálni engem, de biztos én vagyok a hülye, álszent az nem vagyok, az fix.

Nyilván nem keresném az alkalmat arra, hogy megcsaljak valakit! Ha nem tudja valaki értelmezni a helyzetet annak kapcsán amit elmondtam akkor sajnálom.

2023. jún. 3. 12:33
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Rohadtul nincs semmi közöd hozzá, hogy hova megy nyaralni és kivel. Ha 3 év után menne a barátaival nyaralni, akkor sem lenne.

Ha pedig úgy véled, ő fordított esetben "kikaparná a szemed", akkor nála is nagy baj van.

Együtt se vagytok de már féltékenykedsz meg kontrollálni akarod. Ez nagyon gáz...

2023. jún. 3. 12:33
 5/14 A kérdező kommentje:
#4 előbb írtam le, hogy nem kontrollálom. :)
2023. jún. 3. 12:35
 6/14 anonim ***** válasza:
Mennyi kis féltékeny csicska pasi van:D
2023. jún. 3. 12:43
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen pasiktól annyira undorodok. Ô nem tudna ellenállni, de baja van azzal hogy a nője elmegy másokkal.
2023. jún. 3. 12:46
 8/14 A kérdező kommentje:

Haha, inkább féltékeny mint hülye. Nem korlátozok a szabadságában senkit sem, valaki vagy hűséges vagy nem, de azért nem kell szélsőségesen liberálisnak sem lenni. Egy példa, itt mondta az egyik hozzászóló hogy semmi köze a párjának, hogy kivel megy nyaralni a palija/barátnője

Ismerősöm újdonsült barátnője az exével ment el biciklitúrára és az egyik célállomás egy hotel volt, nos a biciklit végül otthon is hagyták mindketten és csak a hotel része jött össze. Itt lehet mondani, hogy féltékeny a pali, ha arra gondolod, hogy történik valami a párja meg az exe között a hotelban, meg lehet hülyének is lenni, hogy csak barátilag töltenek együtt ott időt.

2023. jún. 3. 12:49
 9/14 anonim ***** válasza:
A hűség döntés kérdes, MINDIG! Az, hogy te ösztönylény vagy és pár nap nyaralást nem bírsz ki ellenkező neműekkel, az a te problémád, de ne vetítsd ki másra.
2023. jún. 3. 13:08
 10/14 anonim ***** válasza:

Hát, remélem összejön a csajszi tényleg az egyik legénnyel. Nálad csak jobbat foghat ki...

Ha velem folytattad volna le ezt a beszélgetést, elküldtelek volna a halál f@szára. Féltékeny kis görcs vagy, nagyon gáz ez a viselkedés!

2023. jún. 3. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!