Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most boldog velem vagy sem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most boldog velem vagy sem? Vagy normális ez?

Figyelt kérdés

Párom két éve vált el a voltfeleségétől (10 évet voltak együtt összesen), de boldog - boldogtalannak elmeséli, hogy 2 éve elvált és otthagyta a gyerekeit, azóta csak stressz az élete.

Elmentünk nyaralni, ahol összeismerkedtünk egy kedves párral, nekik is azonnal elmesélte az egész sztorit.

Ha valakivel társalgásba keveredik (idegennel/rég látott ismerőssel), ott is gyorsan a témára tér… de ezt mind úgy, hogy én is ott vagyok. Mintha dicséretet vagy sajnáltatást várna vagy én nem is tudom.

Őszintén, az utóbbi időben elkezdett zavarni, mivel másfél éve vagyunk együtt, úgymond “felkaroltam”, ideköltöztettem, rengeteget segítettem/segítek neki anyagilag is, lelkiekben is támogatom és tolom előre.

Mikor rákérdezek, hogy ezt miért kell elmesélni minden jött - ment embernek akkor az egész életét a válásig, erre az a reakció, hogy “túlreagálom”.

Én már arra gondoltam, hogy valószínűleg velem nem is boldog -ennek hangot adtam neki is, de cáfolta…-, benne ragadt az ottani életében ami valószínűleg hiányzik neki és ezért meséli el mindenkinek, mert rólunk pl soha nem mond semmit.

Szerintetek is normális ez így és én tolom túl? Vagy amit én gondolok, nem is boldog velem valójában?

2023. aug. 7. 18:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Senkivel se az és nem is lesz.
2023. aug. 7. 18:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tolod túl. Ez nem normális viselkedés a részéről. Kihasznál és ezzel te tökéletesen tisztába vagy. Én biztos nem maradnék ilyen pasi mellett.
2023. aug. 7. 19:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is úgy tűnik, hogy teljesen a múltban él. Engem is zavarna a helyedben.
2023. aug. 7. 19:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez valami annyira tapintatlan es taplo viselkedes, hogy nemcsak az nyomasztana, mennyire igaz, de az is, hogyhogy ennyire nem szamitok neki. Mert ez utobbi nagyon kerdes.
2023. aug. 7. 19:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A jelenlegi párja teljesen a semmibe vevése ez.
2023. aug. 7. 19:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Van egy ismerősöm, benne egy csúnya válásban. Ő is mindenkinek elmeséli. Ő azzal indokolja, hogy más is tanuljon belőle.

Nálatok meg nyilvánvaló, hogy még mindig nem dolgozta fel a történteket, hiába minden segítségnyújtásod.

2023. aug. 7. 19:33
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem mintha most jobban érezném magam, de megnyugtat, hogy nem “én reagálom túl” pedig.

2023. aug. 7. 19:34
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ennel azert tovabbmennek. Itt most nem az szamit, hogy igazad van-e, vagy sem, hanem az, hogy szarul erzed magad egy kapcsolatban, holott a legboldogabb idoszakban kene lennetek. Innen mar csak lefele vezet az ut, te egy potlek vagy neki, egy megturt potlek. Szenvedjen massal, az lenne a helyes valasz.
2023. aug. 7. 19:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Tehat fel evre ra jottetek ossze, hogy elvalt 10 ev hazassag utan?

Alapbol 2 ev, mire az ember elkezdi erzelmileg lezarni a multat, szoval igen, o meg nagyon nincs tul az exen, a vele toltott idod pedig pocsekolas.

2023. aug. 7. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!