Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít soknak 5 és fél év a nő javára a párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Én 31 éves vagyok, a párom betöltötte a 36ot. Egyetlen problémám hogy mintha az ő arcán már látnám az öregedés jeleit én pedig még fiatalnak érzem magam.2023. aug. 7. 13:07
21/21 anonim válasza:
Probléma hogy látod az öregedés jeleit? Istenem ilyen felszínes embereket hát üvöltök rajtatok komolyan mondom, egy élmény lehet együtt lenni ilyen emberrel. Baromira szeretheted ha ez számodra tényleg probléma. Te tán ittál az örök fiatalság forrásából, és sosem fognak rajtad látszódni az öregedés jelei?
Vagy majd az a tipikus undi nagypapi leszel akinek a friss husik kellenek, miközben neki meg már szottyadt az egész teste?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!