Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít soknak 5 és fél év a nő javára a párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Én 31 éves vagyok, a párom betöltötte a 36ot. Egyetlen problémám hogy mintha az ő arcán már látnám az öregedés jeleit én pedig még fiatalnak érzem magam.2023. aug. 7. 13:07
11/21 anonim válasza:
Nincs itt semmi harc, csak a szokásos szánalmas kérdés
12/21 anonim válasza:
Ha hiszed, ha nem, van, aki már téged is öregnek lát, és hidd el, te sem nézel ki úgy, mint 5 éve. Az ember az idővel változik. Ha téged elkezdett zavarni, hogy egy 36 éves nőnek szarkalába van, vagy mifene már, hát...lehet, neked is, meg az is lehet, hogy neked nem is kell 36 éves korodig várni, hogy annyi látszódjon rajtad, mint rajta. Sőt, kapaszkodj meg, és készülj fel, ha ismerkedsz, mert van, aki már 30 évesen "rosszabbul" néz ki, mint más közel 40 évesen. Nem vagyunk egyformák.
13/21 anonim válasza:
Fel kell lendíteni az unalmas délutánokat, mondjuk egy provokatív kérdéssel, válaszokkal. :)
14/21 anonim válasza:
Most egy szeretett ember ellen beszélek, de ő mondta ő nem áll le 30-asokkal, mert már "öreg", mondja ezt 40-hez közel!
Gyááááj, de hát nem látja hogy ő sem fiatal???
Egy hozzá hasonló korú esetleg?? :))
15/21 anonim válasza:
#14 hát azért az se mindegy, ki mennyinek néz ki. Én mint írtam, simán tudok 18-20 éves srácokkal kavarni, mert 27 éves korom ellenére 17-20-nak szoktak nézni. Szerencsés a genetikám + alacsony vagyok és sportos. Mindig leesik az álluk, ha elmondom az igazi koromat. De aki mondjuk 40-esként ki is néz annyinak, az csak ne öregezze le a harmincasokat…
16/21 anonim válasza:
Ő is tagadhat, még ez a szerencséje, de akkor is!
Mi jogon vár el 20-as embert, ha ő sem az, hanem mondjuk a duplája??
Oké, vannak nagy korkülönbségek, de az ritka mint a fehér holló!
17/21 anonim válasza:
mindig fiatalabb pasim volt ...
jó párszor 10+ év
nem őket zavarta ez igazából hanem engem h volt olyan akiben gyerekes volt 30 évesen
18/21 anonim válasza:
Sem a mai korban, sem régebben ez nem jelentett nagy problémét, sem ha több-, sem ha kevesebb lenne az az 5 év különbség.
19/21 anonim válasza:
Felszínes ember vagy, nem is érdemled meg őt. Talál nálad sokkal jobbat, aki becsüli úgy, ahogy van.
20/21 anonim válasza:
Hát tudod, ezért nem kéne nekem sem 31 éves pasi, mert már látszik rajta a kor, öreg hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!