Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki vagy csak barátkozni szeretne?
Nemrég kerültem egy új munkahelyre, ahol egy személy (férfi) pár oktatást tartott a számomra a munkával kapcsolatban,és ahogyan beszélgettünk egy kicsit kínos volt, mivel úgy éreztem zavarban van (sokszor dadogott, összevissza beszélt, és még Ő maga is megjegyezte, hogy végre sikerült egy értelmes mondatot összeraknia), valamint sokszor kerülte a szemkontaktust is. Másnap megfigyeltem ahogy másokkal beszélt, akkor egyszer sem dadogott, sőt kifejezetten határozott volt.
Egy napon pedig egy munkatárssal voltam egy helyiségben, de az illető a terem másik végében volt a számítógéppel foglalkozott én pedig az ajtónál álltam meg (tudni kell hogy az ajtó üvegből van így belátni) és láttam, hogy Ő megy el az ajtónál benézett és rögtön be is jött egymásra néztünk és mosolygott aztán a terem másik végébe nézett ahol ott volt a másik munkatársunk akivel bent voltam, aztán az asztalhoz húzott egy széket és leült, én aztán elfordultam kifelé bámultam az ablakon, aztán hallom, hogy kitolja a széket én ránéztem, Ő is engem nézett aztán felállt és körbe sétált a teremben a munkatársunk ránézett és azt kérdezte tőle, hogy esetleg Őt várja-e, szeretne vele beszélni azért ment be? Arra mondta hogy nem csak bejött, és szétnéz a munkatársunk pedig azt mondta rendben aztán visszafordult a géphez, aztán ahogy körbe sétált vissza ment a székhez és leült, én pedig visszafordultam és néztem kifelé, aztán hallom a nevem, hogy Ő szólított meg és megkérdezte, hogy milyen a munka számomra, hogy hogy tetszik eddig, mondtam neki, hogy jó, és hogy jól érzem magam ott, erre mosolygott, és kérdezte, hogy milyen a műszakolás hogy bírom, erre pedig mondtam neki, hogy az éjszakázást nem nagyon bírom mert már nagyon álmos voltam legutóbb is, erre felnevetett és mondta, hogy Ő sem nagyon bírta amikor még műszakba járt és, hogy neki jobban tetszett a délutános műszak, erre csak bólintottam, aztán megkérdezte, hogy milyen volt a hétvégém, mit csináltam, mondtam neki, hogy a barátnőimmel találkoztam és visszakérdeztem, hogy neki hogyan telt, erre mondta, hogy jól telt neki is csak nagyon meleg volt és van még mindig, így a strandra szokott járni délutánonként, mivel az ilyen meleg napokat csak így lehet kibírni, erre felnevettem és mondtam neki, hogy jól is tette, hogy elment, Ő is mosolygott és kérdezte, hogy vannak-e már a városba barátaim (mivel elköltöztem) szoktam-e valahová járni velük és mondtam neki, hogy egyenlőre még nem igazán, erre mondta, hogy még időt kell hagynom erre, csak bólintottam, aztán kérdeztem, hogy volt-e esetleg a hétvégén fotózni (a hobbija a fotózás) és mondta hogy igen volt, kérdeztem, hogy mit fotózott, mutatott képet egy női hajat fotózott az egyik fodrász ismerőse kérte meg, így lefotózta, kérdezte, hogy tetszik-e az ilyen stílusú haj erre mondtam, hogy nem igazán tetszik, mármint magamon nem tudnám elképzelni, de attól függetlenül szép, csak mosolygott és mondta, hogy gondolta, hogy nekem nem fog tetszeni az ilyen stílusú haj, erre csak néztem rá, Ő pedig csak nevetett, aztán elnéztem Ő pedig csak nézett rám és felállt, még egyszer körbe sétált és mondta, hogy most már megyen, így kiment.
Szerintetek tetszem neki vagy csak barátkozni szeretne?
Szia édes én vagyok az...
Azt szeretném megkérdezni,hogy...
Hozzámjönnél feleségül? 🙏
Hiszik túl van képzelegve a szitu...
Kommunikációs zavarok elé nézünk - úgy hiszem.
Az egész szöveg egy tagolatlan mondat tulajdonképpen...
Egyébként semmi konkrét nem történt,beszélgettetek és ennyi.Ez így önmagában még semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!