Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem így egy lánynál?
Azt mondta hogy bi de inkább a f@szt szereti, így fejezte ki magát és ajánlotta nekem hogy minél több f@szt próbáljak ki én is. De volt köztünk valami, igaz nagyon be voltunk állva de csókolóztunk bár én abból semmire nem emlékszem csak arra hogy valamiért sz@r volt, nem ment nekem és elrontottam lol. De nagyon úgy tunt hogy szeretne velem lenni, akkor nem értem, miért mondta hogy inkább a ... szereti? És miért viselkedik velem úgy mintha szerelmes lenne? Játszik az érzéseimmel ez rosszat jelent vagy még nagyon bizonytalan..? Azt mondta volt már együtt lánnyal de nem tetszett neki. Akkor miért mondta hogy bi? Nem értem. Ha valaki megfejti mi lehet emögött várom.
A korunk lényegtelen, mindketten 18 felett vagyunk és 6 év a különbség köztünk.
Én pontosan tudom hogy ki vagyok.
Neked az intelligencia szinted az 0 de a pofád annál nagyobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!