Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 40-50 es embereket már nem szokták átverni? Nem csalódnak nagyokat ennyi évesen?
Figyelt kérdés
#Érett emberek
2023. aug. 4. 21:04
11/13 anonim válasza:
10. A természet már csak ilyen! Egyébként senkit sem kell megmenteni önmagától.
12/13 A kérdező kommentje:
9-es mire gondolsz?
2023. aug. 5. 09:38
13/13 anonim válasza:
Megismertem egy csajt egy oldalon.
Annaként mutatkozott be, majd egy idő után kaptam egy képet tőle, amin nagyon elragadó volt. Szolíd egyszerű. Viszont kicsit jobban megnéztem a képet, és megláttam egy medált a nyakláncán amin k betű volt.
Rákérdeztem, "ezt nem érteném" volt a válasz.
Innen kezdve már csak idő kérdése volt mikor találom meg ki s Ő valójában. Vőlegénye volt, más egyetemre járt, stb.
Azt gondolta játszik velem, én pedig belementem a játékba. Később jöttek intim képek is.
Majd ráuntam a játékra. Szembesítettem a tényekkel, leb@szott, és letiltott.
Innen kezdve tudja a pasija, a barátai, a családja, hogy ki is Ő valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!