Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az furcsa ha 50 évesen már nem szeretnék párt találni? Életem végéig egyedül szeretnék maradni.
Figyelt kérdés
2023. aug. 4. 20:57
2/10 anonim válasza:
Legalább lesz még pár nyugodt éved
3/10 anonim válasza:
Nem furcsa. Én veled kb egyidős férfi vagyok, párt nem keresek, csak olyan nőt, akivel időnként jól érezhetjük egymást🙂
5/10 anonim válasza:
Teljesen normális, úgyis csak valami vèn szottyadèkot találnál magad mellé.
6/10 anonim válasza:
A biztonság kedvéért azért írogass ide, hátha valaki szerint furcsa, es akkor máris itt vagy és felteheted a "hogyan ismerkedjek 50 évesen" kérdést is.
7/10 anonim válasza:
Próbáltad már, milyen egyedül lenni?
8/10 anonim válasza:
Egyálltalán nem furcsa! 50 évesen maradtam egyedül. Mára már én is egyedül akarok élni és jól vagyok, hiszen mindig csalodtam én is mostmár ezt kizártam az életemből.
9/10 anonim válasza:
Amikor már csak 40 feletti fèrfi jut, be kell fejezni a társkeresèst.
10/10 anonim válasza:
Nem furcsa, csak nehéz, ha esetleg még iskoláskorú(ka)t nevelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!