Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 évesen 19 évessel?
16 vagyok 39 éves a párom, jelenleg a házunkat tervezi.:)
Simán, ha tényleg komolyan gondolod, és ő se egy picsa és úgy érzed őt is erdekled akkor kezdemenyezz.
13-as az nem a faterod? :D Csak valami vérfertöző zagyvaságban vagytok és most költöztök a putriból valami "házba"?
30 évesen szerintem dugásra jó a 19 éves, de párkapcsolatra én személyszerint nem választanám, de van rá kivétel, mint láthatod a sok troll ide is írt, hogy 50 évesen 12 éves kell neki meg a 16 évesnek 40 éves a párja stb....
Ennyi idősen már csak független nőkkel kéne foglalkoznod.
Gondolj arra, hogy neked már hány éve nem a szüleid mondják meg, hogy mikor és hol kell lenned, hány éve nem téma hogy milyen jegyet kaptál a suliban, vagy mit csináltak az osztálytársaid.
Ideális esetben már nagyon nem ott tartasz, ahol egy 19 éves.
A nagyszüleim, akik aztán 46 évig házasságban éltek egymással, akkor jöttek össze, amikor nagypapám 30 éves volt, nagymamám pedig 20 éves. És nem falusi parasztok voltak, papám főkönyvelő volt, a nagymamám pedig bankban dolgozott.
18. Olyan dolgokat néz, amik egy férfi számára fontosak. Szépség, fiatalság, kedvesség. Plusz megsúgom egy csomó olyan dolog van, ami a kortól totálisan független, pl. hogy ki milyen személyiségtípus. Kit érdekel, hogy a másik hol tart a karrierjében? Kirázna a hideg, ha a munkánkról és karrierünkről kellene beszélgetnünk egymással a párommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!