Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 évesen 19 évessel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 évesen 19 évessel?

Figyelt kérdés
Tetszik egy lány, de 19 éves, én meg 30 vagyok. És nem tudom hogy illik-e kezdeményezni nála ha ekkora a korkülönbség. Egyáltalán mit szólnának a szülei? Szerintetek 30 évesen mennyi lenne az az alsó határ ami még belefér? Hozzá kell tenni hogy nem nézek ki 30-nak, közel sem. Az átlag 24-nek néz, de volt olyan is hogy elkérték a személyim. 30/F

2023. aug. 1. 23:04
1 2
 11/20 anonim válasza:
100%

16 vagyok 39 éves a párom, jelenleg a házunkat tervezi.:)

Simán, ha tényleg komolyan gondolod, és ő se egy picsa és úgy érzed őt is erdekled akkor kezdemenyezz.

2023. aug. 2. 10:36
 12/20 anonim ***** válasza:

13-as az nem a faterod? :D Csak valami vérfertöző zagyvaságban vagytok és most költöztök a putriból valami "házba"?

30 évesen szerintem dugásra jó a 19 éves, de párkapcsolatra én személyszerint nem választanám, de van rá kivétel, mint láthatod a sok troll ide is írt, hogy 50 évesen 12 éves kell neki meg a 16 évesnek 40 éves a párja stb....

2023. aug. 2. 11:31
 13/20 anonim ***** válasza:

Ennyi idősen már csak független nőkkel kéne foglalkoznod.

Gondolj arra, hogy neked már hány éve nem a szüleid mondják meg, hogy mikor és hol kell lenned, hány éve nem téma hogy milyen jegyet kaptál a suliban, vagy mit csináltak az osztálytársaid.

Ideális esetben már nagyon nem ott tartasz, ahol egy 19 éves.

2023. aug. 2. 11:37
 14/20 A kérdező kommentje:
Jólvan, csak egy valaki pedofilozott le, rosszabbra számítottam :D Tudom a racionális ellenérveket, de amikor a környezetemben ő van aki megfog nem a korombeliek, akkor nehéz ignorálni.. aztán majd reménykedni hogy bejön egy korombeli aki ugyan ennyire tetszik.. Pesten biztos könnyű, de vidéki vagyok, itt nem nagyon jönnek szembe naponta, hetente új emberek. De lehet inkább mégis lebeszélem magam róla.. mindenesetre köszi! :)
2023. aug. 3. 23:16
 15/20 anonim ***** válasza:
#14: A nővérem és és a férje között több van (15) élnek boldogan, gyerek is van, akinek a keresztapja vagyok. No para. És mi is vidékiek vagyunk. Sose hallottam, hogy emiatt megszólták volna őket.
2023. aug. 4. 12:48
 16/20 anonim ***** válasza:
#15 De nem mindegy hogy 30 évesen jön össze egy 45 évessel vagy 30 évesen egy gyerekkel.
2023. aug. 4. 14:21
 17/20 anonim ***** válasza:
63%
#16: 18 volt a nővérem.
2023. aug. 4. 14:45
 18/20 anonim ***** válasza:
Sose értettem az ilyet, elhiszem, hogy van, de mégis valaki aki más sok éve majd 2 évtizede dolgozik, karriere van stb. mit akar valakitől aki még nem is biztos hogy tudja mit akar az életben csinálni?
2023. aug. 4. 15:46
 19/20 anonim ***** válasza:

A nagyszüleim, akik aztán 46 évig házasságban éltek egymással, akkor jöttek össze, amikor nagypapám 30 éves volt, nagymamám pedig 20 éves. És nem falusi parasztok voltak, papám főkönyvelő volt, a nagymamám pedig bankban dolgozott.

18. Olyan dolgokat néz, amik egy férfi számára fontosak. Szépség, fiatalság, kedvesség. Plusz megsúgom egy csomó olyan dolog van, ami a kortól totálisan független, pl. hogy ki milyen személyiségtípus. Kit érdekel, hogy a másik hol tart a karrierjében? Kirázna a hideg, ha a munkánkról és karrierünkről kellene beszélgetnünk egymással a párommal.

2023. aug. 8. 17:44
 20/20 anonim ***** válasza:
Simán együtt járhattok, ha jól vagytok egymással. Sok sikert és kitartást kívánok
2023. okt. 7. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!