Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félsz hogy elhagynak?

Figyelt kérdés
Nőkhöz szól a kérdésem. Ti mindent megtesztek a párotoknak csak ne hagyjon el? Gondolok itt arra hogy Istenként kezelitek, ő a legszebb, a legjobb, nincsenek hibái, minden úgy történik ahogy ő akarja, szex korlátlan mennyiségben amikor csak akarja. Mindent bevállaltok neki, még erőn felül is, csak el ne hagyjon?

2023. aug. 1. 10:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
57%
Nincs tartásod, ha attól tartasz, hogy elhagy, direkt azért teszel meg dolgokat, hogy ne tegye, na de a te életed, te tudod, csak kiakasztó, hogy az emberek ilyen mélyre süllyednek. :O
2023. aug. 1. 11:31
 12/19 A kérdező kommentje:
A barátnőm egyszerűen nem normális! A pasija teljesen h*lyének nézi, kihasználja. Olyan dolgokba megy bele a szexbe, ami nem normális. A pasija hozott egy nőt hogy hármasba, ő meg úgy belement hogy igazából meg se beszélték. A többit inkább nem is mondom! Retteg hogy ha nem csinál meg mindent, otthagyja ez a gyökér! Pedig mondtam már neki hogy a legjobb dolog lenne az életében. Teljesen a szolgája, Dávid az isten, Dávid a szuper, Dávid a csúcs. Hihetetlen, még a szüleivel is összeveszett.
2023. aug. 1. 12:19
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Elég súlyos a barátnőd esete, valószínűleg társfüggő. Sajnos nagyon pofára fog esni, az ilyeneket a másik fél kihasználja, aztán eldobja, mert elértéktelenedik a szemében. Nem nagyon tudsz mit tenni, a saját kárán majd megtanulja, hogy ne értékelje le magát egy kapcsolatban.
2023. aug. 1. 12:21
 14/19 anonim ***** válasza:
70%
Az ilyen lábtörlőket szokták elhagyni, mert így már semmi értéke sincs. Ha egy férfi (vagy nő) beleszeret valakibe, akkor azt a valakit szereti, azt az érdekes, értékes személyiséget, akin van felfedeznivaló, akinek vannak saját céljai. Aki becsicskul félelemből, és csak ad és ad, az jól be is vonzza azt, amitől fél, hogy ő igazából nem szerethető, mikorra üres lesz. Aztán meg jön a harag, hogy de mindent megtettem érte. Hát pont nem kell megtenni érte mindent, mert akkor nincs mire vágyakozni, nincs közösség, hanem tök egyoldalú, sőt magányos a másiknak is. Ez nem üzlet, ha meg úgy nézi valaki, na akkor pláne rossz taktika előre fizetni.
2023. aug. 1. 14:11
 15/19 anonim ***** válasza:
70%
#9-oké, de attól még nem kell lemenni kutyába, hogy valakit megtarts magad mellett!
2023. aug. 1. 14:21
 16/19 anonim ***** válasza:
#15: Ezt én nem mondtam, meg szerintem ő se utalt rá, hogy a kutyája lenne a pasinak, de lehet én tévedek...
2023. aug. 1. 14:26
 17/19 anonim ***** válasza:
#16- ki, a kérdező? Dehogynem! Leírta, hogy a barátnője teljesen alámegy a pasijának, olyasmiket tesz meg, amiket nem akar, csak, hogy el ne hagyja. Pont, hogy ezt írta.
2023. aug. 1. 14:28
 18/19 anonim ***** válasza:
#17: Nem, én ott rád és a #4-re reagáltam. Akkor még le sem írta a kérdező azt, hogy mit csinál pontosan a barátnője.
2023. aug. 1. 14:42
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem írta le mégis tudtam miről van szó.. Úgyhogy mindegy, tényleg lement kutyába.
2023. aug. 1. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!