Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azert nem merek gyereket vallalni mert a paromon kivul senkim nincs akire szamithatnek ha elhagyna, ezen valtoztatni nem lehet. De akkor mi lenne a helyes dontes?
Ha elhagyna vagy ha valami tortenne, nekem nem lenne hova mennem. Gyerek nelkul konnyu, es van is felretett penzem, ha nem akarnank egyutt lenni nem felnek, mert a magam ura vagyok, fognam magam es elkoltoznek. De gyerekkel..nem tudnek hova menni. Nem tudnek alberletet fizetni, meg mellette vinni es hozni a gyereket bolcsibol, ovibol. Nem tudnam magunkat fenntartani. Szo szerint egyedul vagyok, de ez nem is fog valtozni, mert en ezalatt a csaladra gondolok ami nekem sosem volt..
Bizok a paromban, de barmi tortenhet.
Mi lenne a helyes?
Nagyon vagyunk gyerekre, de en jobban felek mint amennyire vagyok ra.
Nem éri meg a gyerek ilyen helyzetben, hidd el nekem.
Így születnek a bántalmazó kapcsolatok,ki lenne használva, hogy nincs hova menned.
A kapcsolat megy, az hogy felek a gyerektol az egy dolog.
Az egy teljesen mas elet
Futnék egy kört egy ügyvéddel, hogy nem tudtok-e olyan házassági szerződést kötni, amivel válás esetén is nagyobb biztonságban vagy.
Nem tudom mennyi idős vagy, de ha fiatal, akkor még gyűjthettek kicsit, kimehettek külföldre pár évre dolgozni, majd itthon dolgozhattok 1-2 évet megint és vállalhattok utána babát.
Illetve azt is jó lenne tudatosítani, hogy nem biztos, hogy nálad kell elhelyezni a gyereket. A pl. párodnak van támogató családja, akkor lehet nála többet, nem kell feltétlenül neked egyedül küzdened majd.
Normálisan gondolkodsz. Egy nő magának szül gyereket. Elég sokan váltak el gyerek után úgy, hogy előzőleg ezt nem is gondolták volna.
Ha van még időd, várjatok. De kalkuláld bele azt is, hogy ha a férjed gyereket akar, nem fog rád örökké várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!