Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azert nem merek gyereket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azert nem merek gyereket vallalni mert a paromon kivul senkim nincs akire szamithatnek ha elhagyna, ezen valtoztatni nem lehet. De akkor mi lenne a helyes dontes?

Figyelt kérdés

Ha elhagyna vagy ha valami tortenne, nekem nem lenne hova mennem. Gyerek nelkul konnyu, es van is felretett penzem, ha nem akarnank egyutt lenni nem felnek, mert a magam ura vagyok, fognam magam es elkoltoznek. De gyerekkel..nem tudnek hova menni. Nem tudnek alberletet fizetni, meg mellette vinni es hozni a gyereket bolcsibol, ovibol. Nem tudnam magunkat fenntartani. Szo szerint egyedul vagyok, de ez nem is fog valtozni, mert en ezalatt a csaladra gondolok ami nekem sosem volt..

Bizok a paromban, de barmi tortenhet.

Mi lenne a helyes?

Nagyon vagyunk gyerekre, de en jobban felek mint amennyire vagyok ra.

2023. márc. 11. 22:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem éri meg a gyerek ilyen helyzetben, hidd el nekem.

Így születnek a bántalmazó kapcsolatok,ki lenne használva, hogy nincs hova menned.

2023. márc. 11. 22:26
 2/14 anonim ***** válasza:
30%
Így nem fog menni. A gyerek se, és ez a kapcsolat se.
2023. márc. 11. 22:26
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Vallalj munkat a kozigazgatasban, stabil munka, 250-300 at fizet nettoban es csaladbarat. Csomo egyeduallo no gyerekkel tudja igy fenntartani magat. Nem mondom hogy nem kell sporolni, nagyon is. De jo tervezessel elheto.
2023. márc. 11. 22:37
 4/14 A kérdező kommentje:

A kapcsolat megy, az hogy felek a gyerektol az egy dolog.

Az egy teljesen mas elet

2023. márc. 11. 22:42
 5/14 anonim ***** válasza:
66%
Ha félsz, akkor valamiért nem ad neked biztonságot, bizalmat, mint kellene, úgyhogy semmiképp ne vállalj gyereket, akkor inkább menjetek szét, majd jön olyan alany, aki nem váltja ki belőled ezeket az érzéseket.
2023. márc. 11. 22:49
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Reálisan gondolkozol.
2023. márc. 11. 23:13
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Futnék egy kört egy ügyvéddel, hogy nem tudtok-e olyan házassági szerződést kötni, amivel válás esetén is nagyobb biztonságban vagy.

Nem tudom mennyi idős vagy, de ha fiatal, akkor még gyűjthettek kicsit, kimehettek külföldre pár évre dolgozni, majd itthon dolgozhattok 1-2 évet megint és vállalhattok utána babát.

Illetve azt is jó lenne tudatosítani, hogy nem biztos, hogy nálad kell elhelyezni a gyereket. A pl. párodnak van támogató családja, akkor lehet nála többet, nem kell feltétlenül neked egyedül küzdened majd.

2023. márc. 12. 03:21
 8/14 anonim ***** válasza:
53%
Akkor ne vallalj. Ha gyerekeket akarsz vedd úgy hogy a te feladatod, amit elképzelsz feladatot szorozod meg tizzel ha bírod és így is akarod akkor mehet. Ennyire egyszerű a képlet
2023. márc. 12. 07:24
 9/14 anonim ***** válasza:
38%

Normálisan gondolkodsz. Egy nő magának szül gyereket. Elég sokan váltak el gyerek után úgy, hogy előzőleg ezt nem is gondolták volna.

Ha van még időd, várjatok. De kalkuláld bele azt is, hogy ha a férjed gyereket akar, nem fog rád örökké várni.

2023. márc. 12. 07:50
 10/14 anonim ***** válasza:
Miért alberlet? Lesz egy fél házad vagy fél lakásod! És miből gondolod, hogy egyedül maradnak bölcsis ovis korában a gyerekkel... Akkor mégsem annyira frankó ez a kapcsolat.
2023. márc. 12. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!