Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a magyarázata annak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a magyarázata annak a jelenségnek, amikor egy nő elutasít egy férfit, akár többször is, majd végül a barátnője lesz?

Figyelt kérdés
2023. aug. 1. 10:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én ha valakit visszautasítottam akkor sosem jött újra próbálkozni.

Egyik barátnőm azért nem akart összejönni egy sráccal, aki 5(!) hónapig próbálkozott nála, mert fiatalabb, egy koliban laktak és hátha rosszul sül el, meg még az exét szerette. Aztán 5 hónap után leküzdötte ezeket. Amúgy már nincsenek együtt és a srác szakított, érdekes, hogy mennyire küzdött aztán így eldobta.

2023. aug. 1. 11:07
 12/15 anonim ***** válasza:
A leggyakoribb, legvalószínűbb ok nem szerepel a választhatóak között. Amikor a nő vonzódik a férfihez de körülmények vannak az életében ami miatt nem lehet párkapcsolata pillanatnyilag vagy kényelmes életet él egyedül amit nehezen add fel de végül elcsábul.
2023. aug. 1. 11:24
 13/15 anonim ***** válasza:
A kérdező egyszer zaklatást meg határokat ír majd macska egér játék.. 1 férfira gondolsz egy létező személyre és azt szereted ha játszhatsz ha már túlságosan közel vkerül nyomúl akkor már zaklatasnak veszed. Komoly gondok vannak a fejedben.
2023. aug. 1. 11:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen csak kérette magát.
2023. aug. 1. 13:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Lehet, valamelyik még foglalt volt.
2023. aug. 1. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!