Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Volt már olyan, hogy egy fekete hajú lányon akadt meg a szemetek és nem tudtátok róla levenni?
Figyelt kérdés
Mert ugye általában a szőke és a vörös az ,ami vonzza a tekintetet.2010. okt. 14. 20:19
1/17 anonim válasza:
A f@szt, a szép lányok vonzzák a tekintetet
2/17 anonim válasza:
Olyan nem volt, hogy nem tudtam levenni valakiről a tekintetemet, de láttam már nagyon szép fekete hajú lányokat, ha erre gondolsz...
3/17 anonim válasza:
nekem volt hogy beállt dél-délnyugatnak és nemtudtam róla levenni a szemem biztos valami mágneses interferencia(nem amúgy nemis volt:D)
4/17 anonim válasza:
a VÖRÖS ?? Sztem a vörös lányok többsége egyenesen ronda, de hát ízlések és pofonok.....
5/17 anonim válasza:
fekete,vörös ez alap:P De teljesen 8 ez mindíg arctól függ. De igen nekem általában egy fekete hajú csaj nagyon megfogja a tekintetem.
6/17 anonim válasza:
Sötétbarna -barna- fekete ez az alap.
7/17 anonim válasza:
Kikérem magamnak h a vörösek csúnyák:O:O:O...XD
Én eredeti vörös vagyok és ez fájt a pici lelkemnek...:P
8/17 anonim válasza:
Volt, de már 10 éve egyfolytában bánom. :(
Egyébként meg a szőkével nagyon tévedsz, az nem vonz semmit.
9/17 anonim válasza:
én meg épp hogy a vörös lányokat imádom...bolondulok értük, ez van
10/17 A kérdező kommentje:
20.33-as! Miért?
2010. okt. 14. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!