Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudom eldonteni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom eldonteni, hogy a no teszteli a kitartasom (jatsza a nehezen megkaphatot) es tenyleg van nala eselyem vagy csak jatszik velem?

Figyelt kérdés
2023. júl. 31. 09:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Miota ismeritek egymast, hany randitok volt eddig? Ezek fontos infok. Lehet jart mar ugy, hogy egy pasi 3-4 randin jatszotta az érdeklodot (amit kb nem nehez megjátszani egy pasinak), volt szex, aztan lelepett. Lehet ovatosabb.
2023. júl. 31. 14:13
 12/15 A kérdező kommentje:

2,5 fel eve ismerjuk egymast. Nem randiztunk meg, csak talalkozgattunk.

Ezeket vettem eszre: sokszor masolja a viselkedesem. Meg egyszer megjegyezte szeretne olyan lenni mint en.

Meg amikor viszek neki meglepetest, mindig mondja, hogy legkozelebb mint vigyek neki... es amikor azt viszek neki h meggondolta magat... megis mast szeretne...

2023. júl. 31. 14:37
 13/15 anonim ***** válasza:
En tetszest nem latok itt, sot.
2023. júl. 31. 15:29
 14/15 anonim ***** válasza:
2 és fél év?? jóember, ha bejönnél neki mint férfi, már rég együtt lennétek
2023. júl. 31. 16:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Fú, kicsit szociopatának tűnik. Mi az, hogy megmondja, hogy milyen ajándékot vigyél, aztán meg nem tetszik neki? Hát jó nagy balek vagy, ha te ehhez asszisztálsz. Főleg már 2,5 éve..
2023. júl. 31. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!