Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hazudtam egy lanynak a koromro...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudtam egy lanynak a koromrol és nem tom mit tegyek?

Figyelt kérdés

Na szóval megismerdtem egy lányt de nem gondoltam volna h ennyire bejön és kölcsönös lesz a dolog. Annyira megszerettük egymást

20at mondtam de 23 vok , ő meg 16

2023. júl. 31. 08:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
91%
Hát ez elég rossz... nekem exem csak 4 hónapot hazudott felfelé, vagyis 17 volt még, de 18at mondott, de olyan egy hét után bevallotta. Csak azért mondott ennyit, mert én 20 voltam és félt, hogy zavarni fog. Hát bárcsak zavart volna, akkor nem jártam volna vele. Ugyanis ez csak az első hazugsága volt, nem az utolsó, és aki így indít, attól nem lehet őszinteséget várni a későbbiekben...
2023. júl. 31. 12:53
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem majdnem mindegy hogy 20 vagy 23, ezért kár volt 20-at mondanod. Most már mindegy, ha kiderül vagy kirak vagy nem. Fogalmunk sincs összeilletek e, milyen a lány, de esetleg ismerd meg a családját ha komolyan gondolod, mondjuk mondd el neki hogy 23 vagy, nem tudod őt vagy a családját ez zavarja e de nagyon féltél ettől.
2023. júl. 31. 13:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Mennyi beteg valaszolo.
2023. júl. 31. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!