Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis hogy rosszul esik hogy az aki tetszik mas nokkel nevet?
Figyelt kérdés
Nem tudom ez normalis e, vagy feltekeny vagyok.
Egy helyen vagyunk szinte mindennap. O nem is sejti hogy tetszik nekem.
Ha viccelodik mas nokkel, teljesen rossz erzes.
Nem tudom ez normalis e mivel tetszik, vagy feltekeny vagyok.
2023. júl. 30. 23:06
1/6 A kérdező kommentje:
Amugy nem a nokre vagyok feltekeny csak a tudat hogy mas novel viccelodik az a rossz. Mindegy hogy a no ki, barki lehetne
2023. júl. 30. 23:07
2/6 anonim válasza:
Hát hadd nevessen már egy jót. Ki tudja meddig él.
3/6 anonim válasza:
Nem gondolom normálisnak. De alapvetően a féltékenység az önbizalomhiányt jelent. Nem te irányítod az életed. Ezen változtatni kellene.
4/6 anonim válasza:
Igen, normális, ezzel mindenki így van. Ha nagyon tetszik neki valaki, akkor bizony féltékeny rá, ha tetszik, ha nem. Amíg ez nem alakul betegessé, addig nincs gond.
3# mekkora egy primitív véglény vagy. Az ilyen minek él???
5/6 Laylah válasza:
Arra vágyni, hogy veled nevessen, normális. Kisajátítani akarni, hogy csak veled nevessen, nem normális. Hagyd élni.
6/6 anonim válasza:
Miért nem kelted fel a figyelmét, hogy esetleg kezdeményezhessen? Akkor nem kellene titokban vágyakoznod utána.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!