Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esik ez nekem rosszul?
A lényeg,hogy tetszik a felettesem, nevezzük Bélának. Első pár találkozáskor nagyon aranyos volt,kedves,sokat beszélgettünk.
A legutóbb viszont bent munkahelyen szinte hozzám se szólt. Ezzel még úgy nem volt bajom, gondoltam sok a dolga.
A munka végén viszont a főnök mondta, hogy a külföldi kollégát (nevezzük Adamnek) vigyük már el Bélával valahova.
Én nem tudok angolul, de mivel nekem is mondta a főnök, mentem én is. A főnök is mondta nekem, majd Béla is, h semmi gond, majd Béla fordít.
Ebből az lett, hogy Béla és Adam folyamatosan beszélgetett egymással, nekem persze csak 1-2 mondat lett lefordítva.
Hallottam egy csomószor a nevem a beszélgetésben. Először azt mondta Béla, hogy mindjárt fordítja.
Na ez nem így volt. Fél óra beszélgetés után lefordított kb 2 mondatot. Ez így ment majdnem 2 óráig.
Ők teljesen jól elvoltak, én meg leshettem a falat, halgathattam a folyton elhangzó nevem és kortyolgattam a kis italomat az egyik bárban amire amúgy Béla hívott meg.
Mikor a következőre akart meghívni, mondtam Bélának, hogy én inkább haza megyek.
Arra egy egyszerű "Jó" volt a reakció, meg egy "Legközelebb xy napon gyere be(munkahelyre), én is ott leszek".
Nos.. Nekem rosszul esett, hogy nem elég, hogy nem voltam valahogyan beelevonva a beszélgetésbe, még folyamatosan hallottam, hogy rólam van szó, de még azt sem tudom hogy mit mondtak. Számomra ez bunkóság.
Azon már szinte meg sem lepődtem, hogy egy pillanatig sem voltam marasztalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!