Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szünetben másokkal van, nem keresi a társaságom csak akkor szól hozzám ha dolgozunk. Jogosan esik ez rosszul vagy túl érzékeny vagyok?
Van egy fiú ismerkedni akar velem, egx helyen dolgozunk, par
meterre van tolem egesz nap. Mindig beszelgetni probal velem ilyenkor, mindig odajon hozzam, vagy odahiv magahoz ha o nem tud jonni. Viszont az a bajom, hogy amikor szunet van, nem keresi a tarsasagom. A tobbi munkatarsunkkal van, elore megbeszelik hogy egyutt mennek szunetre de engem soha nem hiv csak a tobbieket, ha esetleg mégis egy helyen vagyunk szunetben, akkor hozzam sem szol, ram sem nez..
De amikor visszamegyunk dolgozni ismet kezdi velem..
Nagyon rosszul esik, olyan mintha nem is erdekelnem csak unatkozna munkaban, eppen keznel vagyok es azert szol hozzam.
Jogosan esik ez rosszul nekem?
Szerintem nem kellene vele beszelnem tobbet mert csak megalazom magam.
LOL, ez a fiú csak megakar... érted. Aztán szétbeszéli a kollégáknak, hogy milyen könnyen sikerült neki.
Ha van egy kis emberi tartásod (bármennyire is tetszik), akkor nem veszed őt figyelembe bármit is mondogatna továbbra is, egy kukkot nem szólsz hozzá, vagy megmondod neki, hogy nem vagy rá többé kíváncsi (akadt más, párod lett akár) és ha nem hagyna békén, akkor bejelented.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!