Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szünetben másokkal van, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szünetben másokkal van, nem keresi a társaságom csak akkor szól hozzám ha dolgozunk. Jogosan esik ez rosszul vagy túl érzékeny vagyok?

Figyelt kérdés

Van egy fiú ismerkedni akar velem, egx helyen dolgozunk, par

meterre van tolem egesz nap. Mindig beszelgetni probal velem ilyenkor, mindig odajon hozzam, vagy odahiv magahoz ha o nem tud jonni. Viszont az a bajom, hogy amikor szunet van, nem keresi a tarsasagom. A tobbi munkatarsunkkal van, elore megbeszelik hogy egyutt mennek szunetre de engem soha nem hiv csak a tobbieket, ha esetleg mégis egy helyen vagyunk szunetben, akkor hozzam sem szol, ram sem nez..

De amikor visszamegyunk dolgozni ismet kezdi velem..

Nagyon rosszul esik, olyan mintha nem is erdekelnem csak unatkozna munkaban, eppen keznel vagyok es azert szol hozzam.

Jogosan esik ez rosszul nekem?

Szerintem nem kellene vele beszelnem tobbet mert csak megalazom magam.

2023. júl. 14. 19:32
A kérdező szavazást indított:
Jogosan esik rosszul
Semmi baj nincs vele hogy soha nem keres szunetben
9 szavazat
 1/5 A kérdező kommentje:
Mondtam neki mar hogy rossz erzes, de azzal magyarazza hogy nem akarja hogy rolunk beszeljenek a tobbiek
2023. júl. 14. 19:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Tök feleslegesen kerül, mert ha melóban sokat beszéltek, úgyis fognak rólatok beszélni. Nekem is volt egy kollegám, akivel főleg bent lógtunk, szünetben ritkán, mert nem szerettük egyeztetni az ilyesmit, mind a ketten kimentünk, amikor épp eszünkbe jutott (nem egy helyen dolgoztunk), mégis beszéltek rólunk, hogy tuti van valami🤷‍♀️
2023. júl. 14. 19:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

LOL, ez a fiú csak megakar... érted. Aztán szétbeszéli a kollégáknak, hogy milyen könnyen sikerült neki.

Ha van egy kis emberi tartásod (bármennyire is tetszik), akkor nem veszed őt figyelembe bármit is mondogatna továbbra is, egy kukkot nem szólsz hozzá, vagy megmondod neki, hogy nem vagy rá többé kíváncsi (akadt más, párod lett akár) és ha nem hagyna békén, akkor bejelented.

2023. júl. 14. 19:41
 4/5 A kérdező kommentje:
En is ugy erzem hogy csak a testem akarja. Vagy hogy szegyell engem. Annyira nekem nem tetszik egyebkent csak valahogy nem birom ki, hogy figyelmen kivul hagyjam.
2023. júl. 14. 19:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor tedd azt, hogy levegőnek tekinted és ha nem ért belőle, akkor mondd meg neki, hogy vagy befejezi, vagy bejelented. 😈
2023. júl. 14. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!