Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire értékes a mai világba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire értékes a mai világban ha egy nő házias? Ritka, vagy azért van még ilyen nő?

Figyelt kérdés
30 év körüliek körében
2023. júl. 29. 14:52
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
85%
Én meg egy olyan férfinek, aki nem a nőtől várja a kiszolgálást.
2023. júl. 29. 21:58
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

19

Nem, közösen csinálják meg az otthoni teendőket.

2023. júl. 29. 21:58
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
De akkor szabaidejében miért kell a nőnek paprikás krumplit főznie meg vasalni? Addig mit csinál a pasi? Ezt kérdeztem a 10-estől.
2023. júl. 29. 22:01
 24/27 anonim ***** válasza:
67%

23

Pont ez az, hogy nem kell. Illetve közösen csinálják a házimunkát.

2023. júl. 29. 22:05
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem nem ez jött le abból a válaszból, de ha te mondod.
2023. júl. 29. 22:08
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Van akinek értékes van akinek nem fontos.
2023. júl. 30. 08:05
 27/27 anonim ***** válasza:
93%

Sziasztok!

A 10-es válaszoló vagyok.

Nyilván úgy értettem,hogy semmi sem kötelező,van,akinek ez,másnak meg amaz a prioritás az életében, szerintem egyikkel sincs gond!!!

Én például nagyon szívesen főzök és vasalok,mert engem leköt és szeretem csinálni,másnak ez teher.Azzal sincs önmagában gond,egyértelműen találhat olyan partnert,akinek például nem gond az éttermezés.

Arra szerettem volna kilyukadni,hogy manapság egyre kevesebb a házias nő, viszont a mai világban minden megoldható, orvosolható.

Számomra ezek a dolgok egyenlőek a gondoskodással, természetesen nem mindenkinek, mert nem vagyunk egyformák. Van,aki márkás ruhával lepi meg a férjét mondjuk,ő így fejezi ki a szeretetét, viszont almáspitét nem tud vagy nem akar sütni.

Semmi sem kötelező,mindenki úgy él,ahogy akar,ezt értsétek jól!🤗(Írom mindezt úgy,hogy abszolút háziasnak tartom magam.)

2023. júl. 30. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!